Τρίτη, 20 Ιούλιος 2021 09:03

Θλίψη για το θάνατο του Βασίλη Θεοχάρη

Γράφτηκε από τον

Εφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Καλαμάτας Βασίλης Θεοχάρης.

Ο εκλιπών υπήρχε αρχηγός και ηγέτης της καλύτερης ομάδας της Ομόνοιας τη δεκαετία του ‘80. Με την αγωνιστικότητα και το ήθος του, έπαιρνε την ομάδα στις πλάτες του και τον οδηγούσε από νίκη σε νίκη.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στην ομάδα της Ομόνοιας και όχι μόνο και στους συμπαίκτες του εκείνης της εποχής. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί στο Νεκροταφείο Καλαμάτας.
Η διοίκηση της Ομόνοιας μάλιστα ανακοίνωσε ότι στο πρώτο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος της νέας σεζόν, οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας αναφέροντας: “Στο άκουσμα του ξαφνικού φευγιού του ακούραστου και έντιμου εργάτη του κλειστού γηπέδου Παραλίας, του φίλου μας Βασίλη Θεοχάρη ο σύλλογός μας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και αντί στεφάνου θα καταθέσει ποσό στη Κιβωτό του Κόσμου".

Ο Βασίλης Θεοχάρης ήταν δημοτικός υπάλληλος και επί σειρά ετών υπήρξε υπεύθυνος λειτουργίας του γηπέδου της Τέντας και του κλειστού γυμναστηρίου της Δημοτικού Σταδίου της Παραλίας.