Δευτέρα, 26 Ιούλιος 2021 14:31

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Ξεκίνησε τις ανανεώσεις με Κατσίποδα, Παπαβασιλόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Με δύο ανανεώσεις ξεκίνησε ο Ολυμπιακός Ανάληψης τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της συμμετοχής στην Α' τοπική.


Συγκεκριμένα, στους ερυθρόλευκους θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Νίκος Κατσίποδας και Κώστας Παπαβασιλόπουλος.
Ο 42χρονος τερματοφύλακας Νίκος Κατσίποδας συμφώνησε με τη διοίκηση να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Για την ανανέωση της συνεργασίας, η διοίκηση στην ανακοίνωση της αναφέρει: “Μαζί μας θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά ο τερματοφύλακας Νίκος Κατσίποδας. Για τον Νίκο δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες, είναι σημαία για την ομάδα μας και εδώ και πολλά χρόνια κόσμημα για το μεσσηνιακό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Νίκο καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα”.
Ο 33χρονος μέσος Κώστας Παπαβασιλόπουλος θα συμπληρώσει μια 5ετία σχεδόν παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως σημειώνει η διοίκηση στη σχετική ανακοίνωση μετά την οριστικοποίηση για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο. “Μαζί μας θα συνεχίσει και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Κωστής Παπαβασιλόπουλος, αναφέρει αρχικά και προσθέτει: “Ο Κωστής με αυτή την ανανέωση θα έχει παραμείνει στην ομάδα μας για σχεδόν πέντε χρόνια και πέρα από τις αγωνιστικές του ικανότητες έχει βοηθήσει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια με την ηγετική του φυσιογνωμία για να υπάρχει τέλειο κλίμα πάντοτε στην ομάδα μας. Κωστή καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ