Τρίτη, 27 Ιούλιος 2021 20:52

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενίσχυση στην επίθεση με Γιάννη Λουκίνα!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”:  Ενίσχυση στην επίθεση με Γιάννη Λουκίνα!

Για λογαριασμό της “Μαύρης Θύελλας” θα σκοράρει τη νέα σεζόν ο Γιάννης Λουκίνας. Ο 30χρονος επιθετικός έλυσε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τη Βέροια (είχε ισχύ έως το 2022) και πριν από λίγο  βρέθηκε στα γραφεία της μεσσηνιακής ΠΑΕ (στη φωτό με τον Γιώργο Ράλλη) και υπέγραψε για δύο χρόνια.


Ο πρώτος σκόρερ (μαζί με τον Τσιριγώτη της Επισκοπής) με 9 γκολ φέτος στη Football League, είναι το τέταρτο κατά σειρά θερινό απόκτημα, μετά τους Νάνι, Κόκκορη και Σκεντεράι.
Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, που έχει αγωνιστεί σε ιστορικές ομάδες, όπως ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ Γιάννινα και έρχεται για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Ο Λουκίνας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Αγία Παρασκευή και ακολούθησαν ο Πανιώνιος, η Καλλονή, ο ΠΑΟ Ρουφ, η Νίκη Βόλου, ο Φωκικός, τα Χανιά, ο Ηρακλής, ο Καραϊσκάκης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατανιάς και η Βέροια, με την οποία πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση του τίτλου στον βόρειο όμιλο της Football League.
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας για τη συμφωνία με τον Λουκίνα αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Λουκίνα. Ο 30χρονος επιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία και θεωρείται από τους ικανότερους σκόρερς. Σημαντικοί σταθμοί στην καριέρα του οι χρονιές του σε Πανιώνιο, Καλλονή, Ηρακλή, Καραϊσκάκη, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, βοηθώντας την ομάδα της Ημαθίας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο Βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Λουκίνας υπέγραψε διετές συμβόλαιο και του ευχόμαστε να έχει υγεία και μια ακόμη παραγωγική χρονιά σε γκολ στο πρωτάθλημα”.

 

Τα τυπικά για Τάτο και Τόλι


H Καλαμάτα δεν σταματά όμως εδώ, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ανδρέα Τάτο και τον Αρντιτ Τόλι.
Ο πρώτος μετά το πέρασμά του από την Τουρκία, επέστρεψε πέρυσι στην Ελλάδα και έφθασε με την Ξάνθη κοντά στην άνοδο στη Super League, ενώ ο Τόλι έπαιζε πριν από δύο χρόνια στην Καλαμάτα.
Ο παίκτης που ξεχωρίζει είναι φυσικά ο Τάτος, καθώς ο 32χρονος μέσος διακρίνεται για την τεχνική του και έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Αρη.. Ξεκίνησε από την Παναχαΐκή, μεταπήδησε στο Χαϊδάρι, ακολούθησε ο Ατρόμητος από τον οποίο πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, έπαιξε στη συνέχεια στον Αρη, ξανά στον Ατρόμητο, τη Βέροια, την Ελαζιγκσπορ και το Σεπτέμβριο του 2020 υπέγραψε στην Ξάνθη και πλέον ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Καλαμάτας. Ο Αρντίτ Τόλι είναι 24 ετών μπακ που έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και έχει παίξει ακόμα στα Χανιά και σε ομάδες της χώρας του στην Αλβανία.