Παρασκευή, 30 Ιούλιος 2021 20:15

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟ Ζβόνιμιρ Σάρλια: «Μου αρέσει να βρίσκομαι υπό πίεση»

Γράφτηκε από τον
Το νέο απόκτημα του ΠΑΟ Ζβόνιμιρ Σάρλια: «Μου αρέσει να βρίσκομαι υπό πίεση»

Έτοιμος για να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση της καριέρας του με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια στις πρώτες δηλώσεις του, μετά την υπογραφή του (διάρκειας δύο ετών) συμβολαίου του με το «τριφύλλι».

Ο Κροάτης στόπερ τόνισε πως του αρέσει να αγωνίζεται υπό πίεση και υπογράμμισε πως θέλει να συνεχίσει την παράδοση που έχουν οι συμπατριώτες του στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάρλια στην κάμερα του PAO TV:

-Για το νέο του ξεκίνημα: «Ως νέος παίκτης του Παναθηναϊκού μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ανυπομονώ να αρχίσω με την ομάδα».

-Για το τι ένιωσε όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Έχει περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό, όπως βλέπετε είμαι εδώ και μπορείτε να φανταστείτε πως το μόνο που ευχόμουν ήταν να έρθω εδώ».

-Για το αν αντέχει την πίεση της μεγάλης ομάδας, ο Σάρλια δήλωσε: «Είναι αυτό που θέλω. Μου αρέσει να βρίσκομαι υπό πίεση, μου αρέσει όταν κάποιος μας πιέζει για να νικήσουμε, για να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Για αυτό τον λόγο ήρθα, για να νικήσω».

-Για το ότι δε θέλησε να αναφερθεί αναλυτικά στον εαυτό του: «Δε μου αρέσει να μιλάω πολύ. Θα προσπαθήσω να το δείξω στο γήπεδο, αλλά σε κάθε παιχνίδι το 100%. Είναι αρκετό για αρχή…».

-Για την παράδοση πουν έχουν οι Κροάτες στον Παναθηναϊκό: «Έμαθα τα πάντα για τη σύνδεση που έχει ο Παναθηναϊκός με τους Κροάτες παίκτες και ήρθα εδώ για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησαν, για να διατηρήσω αυτή τη θετική ατμόσφαιρα και να δημιουργήσω μια νέα ιστορία».