Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 18:35

Απίστευτη απάντηση Μίλερ σε Κολομβιανή ρεπόρτερ

Γράφτηκε από τον

Από κανάλι σε κανάλι πήγαιναν  μετά τέλος του τελικού της Γερμανίας με την Αργεντινή οι παίκτες των «πάντσερ» δίνοντας συνεντεύξεις για την κατάκτηση του Mundial της Βραζιλίας σε πολλά μη γερμανικά δίκτυα.

Μεταξύ των παικτών που μιλούσαν ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και ο Τόμας Μίλες..Όταν, λοιπόν, το λόγο πήρε μία δημοσιογράφος από την Κολομβία η κατάσταση… μύρισε μπαρούτι. Αρχικά, λοιπόν, ο Σβαϊνστάιγκερ είπε στη ρεπόρτερ ότι θα πρέπει να μιλήσει στα βαυαρικά.
Εκείνη απάντησε αρνητικά και υπέβαλε στα αγγλικά το ερώτημα της στον Μίλερ, που είχε να κάνει με το ότι εκείνος δεν κατάφερε ν' ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, χάνοντας το «Χρυσό Παπούτσι» από τον Χάμες Ροντρίγκες.«Όχι δεν μιλάω βαυαρικά. Συγχαρητήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήσουν πολύ κοντά στο να αναδειχθείς κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά. Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;» ήταν το ακριβές ερώτημα της ρεπόρτερ και ο επιθετικός της Μπάγερν αφού άκουσε με προσοχή την ερώτηση έγινε έξαλλος και μίλησε βαυαρικά, που θύμισαν όμως… γαλλικά. «Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι μ…κίες περί πρώτου σκόρερ στη διοργάνωση. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές! Μπορείτε να χώσετε το Χρυσό Παπούτσι στον κ...ο σας» είπε – σε μια απάντηση που σαφώς δεν τον τιμά όσο και αν θέωρησε άτοπο ή άστοχο το ερώτημα – κι έφυγε επιδεικτικά. Την ίδια ώρα ο Σβαϊνστάιγκερ δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά!

Πηγή: Sentragoal.gr