Τρίτη, 15 Ιούλιος 2014 08:35

Μετά του Κόλα χάλασε και του Γεωργούλη στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Σε αναζήτηση προπονητή εξακολουθεί να βρίσκεται η διοίκηση της Καλαμάτας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μίλτο Γκόφα. Η περίπτωση του Μπλένταρ Κόλα δεν προχώρησε παρότι οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί κοντά σε συμφωνία.  Ο πρώην τεχνικός του Παναργειακού απάντησε τελικά αρνητικά, ενώ χθες χάλασε και του Θύμιου Γεωργούλη. 

Ο τελευταίος με δήλωσή του στην "Ε" τονίζει ότι τον τιμά το ενδιαφέρον της "Μαύρης Θύελλας", αλλά δεν θα μπορέσει να συνεργαστεί.
"Σίγουρα με τιμά να ενδιαφέρεται για μένα μια ιστορική ομάδα όπως η Καλαμάτα. Στην παρούσα φάση όμως δεν μπορώ να εργαστώ. Εύχομαι να ξεμπλέξει γρήγορα από αυτή την κατηγορία", λέει ο πρώην τεχνικός της Κορίνθου.
Το ανυπέρβλητο εμπόδιο με τον κ. Γεωργούλη έχει να κάνει με το ότι είναι καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολείο στη Νίκαια και δεν μπορεί να πάρει απόσπαση.
Μετά και από αυτή την εξέλιξη οι άνθρωποι της Καλαμάτας στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Νίκο Κουρμπανά (τα τελευταία χρόνια ήταν στον Παναιγιάλειο), χωρίς να σημαίνει ότι είναι η μοναδική λύση που εξετάζεται.  Στη διοίκηση έχει προταθεί και ο Μάρκος Δήμου (προπονητής στην ομάδα νέων του Ατρομήτου), ενώ ίσως υπάρξει και όνομα - έκπληξη.
Οπως και να 'χει το θέμα προπονητή παραμένει ανοικτό και μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε επέλθει συμφωνία με κάποιον από τους υποψήφιους προπονητές. Πρόθεση πάντως του Γιώργου Ράλλη και των συνεργατών του είναι να βρουν άμεσα τον εκλεκτό για τον πάγκο ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.


Ελευσίνα ο Καραχάλιος;


Στο μεταξύ, χθεσινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ο Αλέξανδρος Καραχάλιος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανελευσινιακό. Ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Ελευσίνας και απομένουν μόνο τα τυπικά.


Σε 4 ομίλους η Γ' εθνική

Η ΕΠΟ έδωσε χθες στη δημοσιότητα την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Γ' εθνικής, το οποίο θα διεξαχθεί, όπως αναμενόταν, σε 4 ομίλους. Η σέντρα ορίστηκε για την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, με την "Μαύρη Θύελλα" να χρειάζεται να κάνει λίγο ακόμα υπομονή μέχρι να μάθει τους αντιπάλους της. Και αυτό γιατί ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής (11 Αυγούστου η καταληκτική ημερομηνία).
Τον Αύγουστο θα αποφασίσει η ΕΠΟ και για τον ακριβή αριθμό των ομάδων που θα υποβιβάζονται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρώτος κάθε ομίλου προβιβάζεται στη Β' εθνική.