Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2021 11:04

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Αλβες και Λουπάνο

Γράφτηκε από τον

Τον 21χρονο Βραζιλιάνο μέσο Ματέους Αλβες και τον επίσης 21 ετών, Βέλγο αμυντικό Ντάνι Λουπάνο (κεντρική φτωτό) απέκτησε η Καλαμάτα, φθάνοντας τις εφτά μεταγραφές στο θερινό παζάρι και έπεται συνέχεια.

Αμφότεροι υπέγραψαν το Σάββατο για τρία χρόνια στη "Μαύρη Θύελλα".
Ο Αλβες έχει αναδειχθεί πρωταθλητής με την U19 της Φλαμένγκο το 2019, ενώ ο Λουπάνο έπαιζε μέχρι πρότινος στη Ντέρι ως δανεικός από τη Χαλ.
Ο Αλβες αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ο Λουπάνο στο κέντρο της άμυνας. Η μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε τις δύο μεταγραφές σε διάστημα λίγων ωρών. Πρώτα έγινε γνωστή η συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ματέους Άλβες για 3 χρόνια. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, πρωταθλητής το 2019 με την Φλαμέγκο U 20, έχει ύψος 1.78. Αγωνίζεται σαν αμυντικός χαφ και διακρίνεται ιδιαίτερα για τις αμυντικές του αρετές, αλλά και την δημιουργία παιχνιδιού. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας" καταλήγει η ανακοίνωση, ενώ για τον Ντάνι Λουπάνο η ΠΑΕ αναφέρει::"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάνι Λουπάνο. Ο 21 ετών Βέλγος κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1.93. Άνηκε στην Αγγλική ΧΑΛ και από το Φεβρουάριο του 2021 αγωνιζόταν δανεικός στην Ιρλανδική Ντέρι, ομάδα Α κατηγορίας στην οποία έπαιξε δέκα αγώνες. Ο Βέλγος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και τίθεται άμεσα στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. Του ευχόμαστε υγεία, καλορίζικος στην Μαύρη Θύελλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".
Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα έχει αποκτήσει ακόμα τους μεσοεπιθετικούς Νάνι, Αριστείδη Κόκκορη, Αντριάνο Σκεντεράι, τον σέντερ φορ Γιάννη Λουκίνα και τον Πολωνό τερματοφύλακα Τόμας Κουτς.

Αναχώρησε για Πήλιο

Στο μεταξύ, η "Μαύρη Θύελλα" αναχώρησε χθες το πρωί για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο ίδιο αθλητικό κέντρο που προετοιμάστηκε και το καλοκαίρι του 2020. Η Καλαμάτα θα μείνει για δύο εβδομάδες στη Μαγνησία, δίνοντας και δύο φιλικά στις 14 Αυγούστου με ομάδα Γ' εθνικής από την περιοχή και στις 21 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση της, όπου θα δώσει και άλλα φιλικά ενόψει της πρεμιέρας στη Super League 2 στις 26 Σεπτεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Πήλιο είναι δεδομένο πάντως, ότι θα γίνουν και άλλες μεταγραφές, καθώς το ρόστερ δεν έχει κλείσει.