Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2021 11:26

Ξεκίνησε με αισιοδοξία η Κ 19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Σε κλίμα αισιοδοξίας ξεκίνησε προχθές προετοιμασία η Κ 19 της Καλαμάτας.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος, υπό τις οδηγίες του προπονητή Φραγκίσκου Κεράνη και των συνεργατών του Χρήστου Οικονομίδη (γυμναστής) και Τζανέτου Κατσαρέα (προπονητής τερματοφυλάκων).

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής Τάσος Χατζηαγγελής, ο οποίος μιλώντας στην “Ε” είπε: “"Ξεκινάμε με αισιοδοξία, υπάρχει καλό υλικό με παίκτες που μπορούν αργότερα να στελεχώσουν το δυναμικό της πρώτης ομάδας. Πιστεύω με πειθαρχία και δουλειά, να έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι αρκετά παιδιά που παίζουν κάποια χρόνια μαζί και οι προϋποθέσεις είναι πάρα πολύ καλές". H K 19 της Καλαμάτας θα κάνει προπονήσεις στο Ασπρόχωμα, που θα είναι και η έδρα της ομάδας. Τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα K19 της Super League 2, ενω έχει δηλώσει ακόμα συμμετοχή τόσο στη Β’ τοπική, όσο και στο κύπελλο Μεσσηνίας.
Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας (δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ) αποτελείται από τους Παναγιώτη Τσιφτσή, Στράτο Παπανικολό, Μιχάλη Στυλιανόπουλο, Παναγιώτη Γουρνά, Γιώργο Σκοπέτο, Ανδρέα Μεμά, Σμαράλντο Σάλα, Νίκο Παυλή, Κωνσταντίνο Παπαγεωργακόπουλο, Παναγιώτη Σερπάνο, Γιάννη Σαούτη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Ευθύμη Βλάχο, Χρήστο Δρούγα, Παναγιώτη Σαούτη, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Αγγελο Δικαιουλάκο, Σάββα Μουζάκη, Βαλάντη Ρούπα, Χρήστο Διονυσόπουλο, Γιώργο Μούζο, Αχιλλέα Γκότση, Βασίλη Καραγιάννη, Κώστα Μωραγιάννη και Αναστάσιο Σακκά.
Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας θα γίνει το Σάββατο 28 Αυγούστου, με αντίπαλο τον Ηρακλή Καλαμάτας.