Πέμπτη, 12 Αύγουστος 2021 12:55

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Την Δευτέρα η "πρώτη", συνεργάτης του Καλόμαλου ο Κατσούλης

Γράφτηκε από τον

Από τον Πάμισο στον Πανθουριακό. Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσούλη, ο οποίος θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο τεχνικό τιμ του φιλόδοξου συλλόγου.

Ο έμπειρος γυμναστής θα συνεργαστεί έτσι εκ νέου με τον Γιώργο Καλόμαλο (φωτό), με τον οποίο ήταν πέρυσι στους “Νησιώτες”. Ο Καλόμαλος συμφώνησε ως γνωστόν, με την ομάδα της Θουρίας, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α’ τοπική.
Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Μικρομάνης. Στο μεταγραφικό σκέλος, ο Πανθουριακός έχει αποκτήσει από το Διαβολίτσι τους Τάσο Κωνσταντακόπουλο, Βασίλη Αθανασόπουλο, Αγγελο Μπαστακό, Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Γιάννη Ζαραφέτα από τον Πανγυθεατικό. Το επόμενο διάστημα αναμένονται νέες προσθήκες, καθώς οι επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Στον αντίποδα παρελθόν αποτελούν οι Χρήστος Λυμπερόπουλος, Νίκος Παπαγεωργίου και Σπύρος Αντωνόπουλος, που δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.