Παρασκευή, 13 Αύγουστος 2021 14:23

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παραμένει επικεφαλής ο Σπηλιώτης, συνεχίζει στον πάγκο ο Χιώτης

Γράφτηκε από τον

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου έγιναν στο Νέο Αρι, με τον Στάθη Σπηλιώτη να παραμένει επικεφαλής στο ισχυρό διοικητικό σχήμα.

Αναλυτικά η σύνθεση έχει ως εξής: Στάθης Σπηλιώτης (πρόεδρος), Γιάννης Κάππος (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Μπιζίμης (α’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καλατζόπουλος (β’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Δούβαλης (γραμματέας), Κώστας Μαρκόπουλος (ταμίας), Χρήστος Δροσινός (γενικός αρχηγός), Πέτρος Σκαλιώτης (έφορος υλικού), Σωτήρης Δημητρακόπουλος (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Σταύρος Ξυνός, Βασίλης Κότσης και Θανάσης Μπρούμας (μέλη).
Στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει ο Πέτρος Χιώτης (φωτό), ενώ έχουν ανανεώσει όλοι οι παίκτες πλην του Αγγελου Μπαστακού, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν στο Διαβολίτσι και πριν λίγες μέρες συμφώνησε με τον Πανθουριακό. Ο Νέος Αρις θα κινηθεί και στο μεταγραφικό “παζάρι” με τη διοίκηση να είναι κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.
Η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και το κύπελλο Μεσσηνίας θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6.30 το απόγευμα, όπου θα γίνει και αγιασμός και εν συνεχεία θα διεξαχθεί το πρώτο οικογενειακό δίτερμα της σεζόν.