Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 15:32

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ικανοποίηση Στεφανίδη για την προετοιμασία

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ικανοποίηση Στεφανίδη για την προετοιμασία

Ευχαριστημένος από τους παίκτες του την πρώτη εβδομάδας της προετοιμασίας είναι ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης.

Ο έμπειρος προπονητής, είδε τους ποδοσφαιριστές, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στην περιοχή λόγω της πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί, να ακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Μιλώντας στην “Ελευθερία” για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, ο κ. Στεφανίδης μας είπε: “Τα παιδιά κατάφεραν να ανταποκριθούν στο πρόγραμμα παρότι είχαμε το θέμα με την πυρκαγιά στην περιοχή. Η πρώτη εβδομάδα κύλησε με προπονήσεις και τα εργομετρικά που υπέβαλε ο Στέλιος Ηλιόπουλος, όλους τους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας την πρώτη εβδομάδα και κοιτάμε ημέρα με την ημέρα να βελτιωνόμαστε”.

Παράλληλα με τις προπονήσεις ο Μάρκος Στεφανίδης με τους παράγοντες της ομάδας ασχολούνται και με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού αφού, όπως σημείωσε ο ίδιος θέλει να έχει στη διάθεση του μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες κοντά στους 25 με 26 παίκτες. Για την ώρα οι περισσότεροι από τους παίκτες που ήταν στο δυναμικό της ομάδας την προηγούμενη σεζόν, έχουν ανανεώσει και από εκεί και πέρα γίνεται προσπάθεια να ανανεώσουν και κάποιοι άλλοι και στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης από το μεταγραφικό παζάρι. Οι Γιάννης Στραβάκος και Γιώργος Μουλιάτος ανανέωσαν πρόσφατα και σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν θα γίνει το ίδιο και με τον Στάθη Βλάχο. Ηδη έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση δύο νεαρών και εξελίξιμων παικτών του Ανδρέα Ακριστινέι και του Παρασκευά Τσιγαρίδη. Για τον πρώτο υπάρχει το θέμα αν θα πάει να σπουδάσει σε σχολή εκτός Μεσσηνίας και ίσως να μην υπάρξει συμφωνία για συνεργασία. Εκτός από τους δύο νεαρούς στο Διαβολίτσι θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με 4-5 αξιόλογους παίκτες, οι οποίοι θα έρθουν για να βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Στους παίκτες που έχουν αποχωρήσει προστέθηκε και ο Ορέστης Αντεάι, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Μεσσηνίας. Στο προπονητικό επιτελείο, ο Μάρκος Στεφανίδης έχει για συνεργάτες του, τους Στέλιο Ηλιόπουλο και Γιάννη Αντωνόπουλο, ενώ στην ομάδα βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή για τους τερματοφύλακες

Φιλικά και κύπελλο

το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασία του θα δώσει ο Α.Ο.Δ. την προσεχή Κυριακή, όπου θα υποδεχτεί τον Παναρκαδικό. Το επόμενο παιχνίδι είναι για το κύπελλο Ελλάδας, όπου τη μεθεπόμενη Κυριακή το Διαβολίτσι θα μεταβεί στη Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Σκουλικάδου, στο πλαίσιο της Α’ φάσης. Θα ακολουθήσουν δύο φιλικά στις 5 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας με την Α.Ε. Μάνης και στις 10 του μήνα θα υποδεχτεί την Κυπαρισία.

Π.Π.