Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 11:24

Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον
Με υψηλούς στόχους  ξεκίνησε ο Πανθουριακός

Με υψηλούς στόχους που φτάνουν σε άνοδο στη Γ’ εθνική ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα την προετοιμασία του ο Πανθουριακός, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Στην πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση για τη νέα χρονιά, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Μικρομάνης, εκ μέρους της διοίκησης έδωσαν το παρών ο αντιπρόεδρος Γιάννης Φαββατάς και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Ζέππος και από το ποδοσφαιρικό τμήμα ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλόμαλος και ο συνεργάτης του, γυμναστής Γιώργος Κατσούλης και αρκετοί παίκτες παλιοί και νεοαποκτηθέντες. Η ομάδα διαθέτει και νέο φροντιστή, τον Αβράμη Αθηνέλη, που ήταν για σχεδόν 20 χρόνια στο ίδιο πόστο στην Καλαμάτα. Πλέον θα προσφέρει της υπηρεσίες του στο σύλλογο της Θουρίας. Μετά το τέλος της προπόνησης έκαναν τις πρώτες δηλώσεις ενόψει της έναρξης της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ο αντιπρόεδρος Γιώργος Φαββατάς και ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος. Ο Γιάννης Φαββατάς δήλωσε: “Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ξεκινήσαμε σήμερα την πρώτη της ομάδας με καινούργιο προπονητικό τιμ τον Γιώργο Καλόμαλο προπονητή και τον Γιώργο Κατσούλη γυμναστή. Είχαμε κάποιες νέες προσθήκες στην ομάδα, αλλά και αποχωρήσεις. Πάντα οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και πιστεύουμε και ευχόμαστε για το καλύτερο. Ελπίζουμε βέβαια να ξεφύγουμε από αυτό το μεγάλο πρόβλημα που σε όλη την Ελλάδα με τον κορονοϊό και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και σε τοπικό επίπεδο. Περισσότερα θα έχουμε στον αγιασμό που θα είναι παρών όλη η διοίκηση και ο κ. Χριστόπουλος, ο οποίος για λόγους υγείας σήμερα δεν βρισκόταν στο γήπεδο”. Ο Γιώργος Καλόμαλος σημείωσε: “Γίνεται ένα καινούριο ξεκίνημα σε μία ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Ευελπιστούμε η χρονιά να είναι τυχερή και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες χρονιές που ήταν προβληματικές λόγω του κορονοϊού. Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί, αλλά το βασικό είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που να μπορεί να έχει μία ταυτότητα στο γήπεδο, να μπορεί να βγάζει πράγματα και να διεκδικεί κάθε παιχνίδι. Εχουμε αρκετές καινούργιες προσθήκες και αυτό θα χρειαστεί δουλειά, πολλή δουλειά στο γήπεδο, πολλή δουλειά γενικά σαν ομάδα, παντού σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουμε να επιτύχουμε το στόχο μας. όπως με ποιοτικές προσθήκες ναι προσπαθούμε να κοιμηθούμε σε ποιοτικές προσθήκες να δούμε τι λείπει τι θέλουμε τη ταυτίζεται με αυτό που θέλουμε”.

Αποκτήθηκαν Κόκκαλης και Σταματελόπουλος

Χθες η διοίκηση γνωστοποίησε τη συμφωνία συνεργασίας με δύο ακόμη παίκτες, τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα Νίκο Κόκκαλη και τον αμυντικό Αρη Σταματελόπουλο. Ο Κόκκαλης είναι 26 ετών και αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Πάμισο και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην ομάδα της Θουρίας. Ο Σταματελόπουλος είναι επίσης 26 ετών και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα έχει αρκετές αλλαγές αφού μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί 7 παίκτες οι Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Αγγελος Μπαστακός, Γιάννης Ζαραφέτας, Νίκος Κόκκαλης, Αρης Σταματελόπουλος και αναμένεται να γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές. Εντός των ημερών αναμένεται να ενταχθούν στην ομάδα δύο παίκτες και μέσα στο επόμενο διάστημα να αποκτηθούν και οι υπόλοιποι. Τους παραπάνω παίκτες και όσους αποκτηθούν το επόμενο διάστημα θα πλαισιώσουν οι Γιάννης Γιαννακόπουλος, Βασίλης Κακκαλής, Νίκος Βασιλόπουλος, Πασχάλης Παντσιώτης, Κυριάκος Πουλάκος, Δημήτρης Κουρούπης, Φώτης Φαββατάς, Γιάννης Μιχαλέας, Γιάννης Κουτσουρόπουλος, Κάρολος Δημόπουλος, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Από τον Πανθουριακό έχουν αποχωρήσει οι Κώστας Λίβας, Νίκος Παπαγεωργίου, Χρήστος Λυμπερόπουλος, Νίκος Εμμανουήλ, Αλέξανδρος Καλύβας, Γιώργος Χαρλέπας, Σπύρος Αντωνόπουλος, Ηλίας Κουντάνης.

Π.Π.