Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 09:17

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρώτο φιλικό σήμερα με Ολυμπιακό Βόλου

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρώτο φιλικό σήμερα  με Ολυμπιακό Βόλου

Το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει σήμερα στις 10 το πρωί η Καλαμάτα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η φιλική αναμέτρηση, που είναι η πρώτη και για τους ερυθρόλευκους έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου. Ο προπονητής της Καλαμάτας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του έτσι ώστε να σχηματίσει την πρώτη εικόνα από την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά και να δει κάποια πράγματα από αυτά που έχουν κάνει στις προπονήσεις στη διάρκεια των τριών εβδομάδων προετοιμασίας. Μετά το τέλος του φιλικού η Μεσσηνιακή ομάδα θα επιστρέψει στην Καλαμάτα, όπου από την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσει την 4η εβδομάδα προπονήσεων. Το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα οι παίκτες θα πάρουν ρεπό ώστε να ξεμουδιάσουν από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων. Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις ο έμπειρος μέσος Ανδρέας Τάτος και την επόμενη ημέρα τον ακολούθησε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ταΐρης. Την Πέμπτη έφτασε στην Πορταριά ο Βραζιλιάνος Μάρκο Μόσερ. Πρόκειται για 22χρόνο που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν σε ομάδα Γ’ κατηγορίας της Ισπανίας. Από εκεί και πέρα ο επίσης Βραζιλιάνος Σίντεϊ Ματέους θα έρθει στην Καλαμάτα το πιθανόν μέχρι την Τρίτη και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Είναι 21 ετών επιθετικός και αγωνιζόταν στη Φλαμένγκο ομάδα Α’ κατηγορίας της Βραζιλίας, όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας του είχε περισσότερες συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να έρθει ένας Βραζιλιάνος, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Είναι πιθανόν πέρα από τον παραπάνω παίκτη, η Καλαμάτα να κινηθεί και για την απόκτηση ενός ακόμη στη θέση του στόπερ.

Πήρε Αντεμάι

Παίκτης της Καλαμάτας είναι από χθες το μεσημέρι ο νεαρός μεσοεπιθετικός Ορέστης Αντεμάι, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Χθες το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία και παρουσία του εκτελεστική διευθυντή της ΠΑΕ Βασίλη Παναγιωτόπουλου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασία του με την ομάδα. Αμέσως μετά η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ορέστη Αντεμάι. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Ρεθυμνιακό, ΑΟ Διαβολιτσίου και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2. Τον καλωσορίζουμε στη Μαύρη Θύελλα. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Φιλικό με Παναρκαδικό

Το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει η Καλαμάτα το επόμενο Σάββατο με τον Παναρκαδικό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Μελιγαλά και έχει οριστεί να αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Π.Π.