Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2021 11:02

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Δεύτερο φιλικό το Σάββατο με Εθνικό Πειραιώς

Γράφτηκε από τον

Το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο η Καλαμάτα με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με πιθανή ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα.
Ο Νίκος Αναστόπουλος και σε αυτό το παιχνίδι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, συνεχίζοντας τον μοντάρισμα, αλλά και να διαπιστώσει αν έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν τον τρόπο παιχνιδιού με τον οποίο θέλει να παίζει η ομάδα. Οπως και στο πρώτο με τον Ολυμπιακό Βόλου έτσι και σε αυτό με τον Εθνικό θα δοθεί η δυνατότητα στον έμπειρο τεχνικό να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Το ότι ο αντίπαλος είναι ομάδα Γ’ εθνικής δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και είναι περίοδος προετοιμασίας και το κάθε παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο είναι χρήσιμο.
Από εκεί και πέρα έχουν ξεκινήσει οι επαφές με ομάδες ώστε να βρεθεί αντίπαλος για την διεξαγωγή φιλικού την ερχόμενη Τετάρτη.
Σε ότι αφορά τις εξελίξεις στα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάτι νεότερο αυτή τη στιγμή. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι δύο Βραζιλιάνοι ο 21χρονος επιθετικός Σίντνεϊ Ματέους και ο αριστερός εξτρέμ (δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα στοιχεία του) που περιμένουν στην Καλαμάτα.