Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2021 11:22

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ισόπαλο 1-1 το φιλικό με Εθνικό Πειραιώς (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό που έδωσε η Καλαμάτα με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Μαρκόπουλου.

Η Καλαμάτα δεν παρουσίασε ανάλογη εικόνα με το πρώτο φιλικό στο Βόλο και σε αυτό έπαιξαν ρόλο ο αγωνιστικός χώρος, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών, αλλά και το ότι την εβδομάδα που πέρασε το πρόγραμμα των προπονήσεων (ήταν διπλές, πρωί και απόγευμα), είχε περισσότερη ένταση. Από εκεί και πέρα ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του δοκίμασε διάφορα σχήματα και είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετά συμπεράσματα. Οι Παυλίδης και Μαρκόφσκι από το περσινό ρόστερ, ήταν αυτοί που φάνηκαν περισσότερο από τους υπόλοιπους. Γενικά φάνηκε ότι η ομάδα θέλει δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό σημείο.

Αλλωστε αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και ότι λάθη γίνονται μπορούν μέσα από τις προπονήσεις να διορθωθούν αφού υπάρχει χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Το σκορ άνοιξε για τον Εθνικό ο Μπέλερης με κεφαλιά στο 56’ και η Καλαμάτα ισοφάρισε στο 85’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μαρκόφσκι, που κέρδισε ο ίδιος από τον Μουζάκη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μπαντίκος, Πάππος, Παπαγεωργίου, Νικολόπουλος, Αποστόλου, Ντάφλας, Μπέλερης, Διάκος, Φερναντίνιο, Λύγκος, Στάμος. Αγωνίστηκαν και οι Μουζάκης, Πανάκης, Ντακουνάκης, Αυλωνίτης, Γκαρδιακός, Κούντου, Κώστας, Δόδας, Σάμιος, Κακλανάκος, Ντομίνγκεθ.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Τσελεπίδης, Σκεντεράι, Παπατόλιος, Παυλίδης, Νάνι, Κόκκορης, Λουκίνας.
Επαιξαν και οι Κουτς, Ταΐρης, Τσαγκαλίδης, Ματέους, Μαρκόφσκι, Αναστασόπουλος, Μιχαλόπουλος.

Δηλώσεις Αναστόπουλου

Μετά το τέλος του φιλικού με τον Εθνικού, του δεύτερου κατά σειρά που έδωσε η Καλαμάτα, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στο σάιτ της ομάδας δήλωσε: “Ηταν ένα παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας, την οποία συνεχίζουμε. Ξέχωρα από τις προπονήσεις θα έχουμε και τα φιλικά γιατί μέσω των φιλικών θα δούμε και αριθμούς. Τώρα όσον αφορά για το παιχνίδι ακόμη θέλουμε δουλειά, όπως είπα και στο προηγούμενο με το Βόλο ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 26 του μήνα που πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε όπως είπα δουλειά ακόμη να μπορέσουν τα παιδιά τα καινούργια να προσαρμοστούν στην ομάδα. Θα έρθουν και οι παίκτες οι οποίοι την ερχόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους ώστε να είμαστε πλήρεις για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να μοντάρουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο στις 26 που θα αρχίσει το πρωτάθλημα”.