Τρίτη, 31 Αύγουστος 2021 11:43

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Οσα είχαμε δουλέψει βγήκαν στα Βραχνέικα”, λέει ο Στεφανίδης

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Οσα είχαμε δουλέψει βγήκαν στα Βραχνέικα”, λέει ο Στεφανίδης

Με γκολ του νεοαποκτηθέντα Πολ Γουερέ, το Διαβολίτσι νίκησε προχθές στα Βραχνέικα με 1-0 τον τοπικό Διαγόρα, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του.

Ενα τεστ, που είχε και το χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας στο Κύπελλο Ελλάδας, την Κυριακή με τον Εθνικό Σκουλικάδου.
Ο Μάρκος Στεφανίδης χρησιμοποίησε 18 συνολικά ποδοσφαιριστές και έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.
“Ηταν το πρώτο φιλικό και θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα συμπαγή σύνολο, που θα παράγει φάσεις και ο στόχος επετεύχθη. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εμεινα ευχαριστημένος για την αγωνιστικότητα που δείξαμε. Οσα είχαμε δουλέψει, βγήκαν στο γήπεδο. Για κάποια άλλα κομμάτια, που δεν έχουμε δουλέψει, δεν είχα απαίτηση από τους παίκτες. Η γενική εικόνα είναι καλή, αλλά έχουμε να διορθώσουμε ακόμη αρκετά πράγματα”, λέει στην ‘Ε” ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου που έχει ενισχυθεί αισθητά, ώστε να αφήσει το στίγμα του στη Γ’ εθνική. Η μεσσηνιακή ομάδα έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα τους Ηλιόπουλο, Γουερέ, Καντούτση, Τσιγαρίδη, Βέλλη, Θώδη, αλλά το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Στο φιλικό με τον Διαγόρα δοκιμάστηκαν ο γκολκίπερ Ευαγγέλου και ο Γιόσεφ, Ισπανός αμυντικός, ενώ γίνονται συζητήσεις και με άλλους μεταγραφικούς στόχους.

Χωρίς Πιτσιλή στη Ζάκυνθο

Το Διαβολίτσι κινείται πλέον σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας καθώς την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στη Ζάκυνθο σε νοκ – άουτ παιχνίδι τον Εθνικό Σκουλικάδου. Ο Μάρκος Στεφανίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του γι’ αυτό το ματς τον Πιτσιλή, που κουβαλά τιμωρία από πέρυσι. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση (το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα τακτική στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας), ενώ χθες υπήρχε ρεπό λόγω του φιλικού με τον Διαγόρα.