Τρίτη, 31 Αύγουστος 2021 15:54

Η Κ 19 της Καλαμάτας 4-0 σε φιλικό τον Ηρακλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο φιλικό έδωσε το περασμένο Σάββατο η Κ 19 της Καλαμάτας με αντίπαλο τον Ηρακλή Καλαμάτας, τον οποίο νίκησε 4-0 στο γήπεδο του Ασπροχώματος, που θα είναι η έδρα των νεαρών παικτών της “Μαύρης Θύελλας” τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της Κ19 Φραγκίσκος Κεράνης, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες είχε στη διάθεση του για να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα από τους αγωνιστική τους κατάσταση, ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Για τον Ηρακλή, που μετέχει στην Α1 τοπική, αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αφού την προηγούμενη Τετάρτη είχε αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό στο γήπεδο της Μικρομάνης.
Ο προπονητής Αρης Γαλανόπουλος και σε αυτό το παιχνίδι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Συνέχισε το μοντάρισμα της ομάδας δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και θέσεις στους παίκτες του και είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετά συμπεράσματα, τα οποία θα του φανούν χρήσιμα στη συνέχεια της προετοιμασίας.
Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0, όταν ο Σαούτης κέρδισε την μπάλα από δύο αντιπάλους του και πάσαρε στον Μωραγιάννη, αυτός μπήκε στην περιοχή και με σουτ σκόραρε.
Ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία στο 34’ να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι με τον Βαΐτση σε ανατροπή του από τον Τσιφτσή, όμως ο Παναγόπουλος που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 43’ ο Γκότσης σούταρε μέσα από την περιοχή και παρά την προσπάθεια του Καπράλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0. Στο 59’ ο Φράγκος μπήκε στην περιοχή σούταρε για να αποκρούσει ο Καπράλος και στην επαναφορά ο Δρούγας με σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 3-0.
Στο 61’ μπροστινή μπαλιά του Θεοφιλόπουλου για τον Φράγκο αυτός μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Καπράλο και με σουτ σημείωσε το τελικό 4-0.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ19: Τσιφτσής (50’ Κουρεντζής), Μεμά, Παπαδόπουλος (36’ Παπαγεωργακόπουλος), Γουρνάς (48’ Μητρόπουλος), Στυλιανόπουλος, Σαούτης (55’ Καραγιάννης), Χρ. Δρούγας, Σερπάνος, Μωραγιάννης (55’ Φράγκος), Γκότσης (55’ Θεοφιλόπουλος), Ρούπας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας (40’ Καπράλος), Μαγκλάρας, Φίλαϊ, Φυκούρας, Χαραλαμπόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Παπαδέας, Βρυώνης, Παναγόπουλος, Μουρούφας, Βαΐτσης. Επαιξαν και οι Χρ. Δρούγας, Β. Μπάκας, Χρ. Μπάκας, Μιχαλόπουλος, Κυριακόπουλος.