Τρίτη, 31 Αύγουστος 2021 20:14

Στη Σέλτικ ο Γιακουμάκης για πέντε χρόνια

Γράφτηκε από τον
Στη Σέλτικ ο Γιακουμάκης για πέντε χρόνια

Η Σέλτικ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη, με τον 26χρονο διεθνή επιθετικό να βάζει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τους Κέλτες.

Παίκτης της Σέλτικ με κάθε επισημότητα είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης. Οι Κέλτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου διεθνής επιθετικού, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας.

Η Σέλτικ αγόρασε τον περσινό πρώτο σκόρερ της Eredivisie απ' τη Φένλο για το ποσό των 2,9 εκατομμυρίων ευρώ. Στο κόλπο της απόκτησης μπήκε και η Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο ο Γιακουμάκης προτίμησε να κάνει πρωταθλητισμό στη Σκωτία.

Την σεζόν που μας πέρασε, σκόραρε 29 γκολ σε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετράει ένα γκολ σε έξι εμφανίσεις του με την Εθνική από το Νοέμβριο του 2020, όταν και έκανε το ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη.

"Είμαι χαρούμενος που θα είμαι εδώ για πολλά χρόνια και δεν μπορώ να περιμένω να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες. Η Σέλτικ είναι ένας από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου με τους καλύτερους οπαδούς. Είναι ένα σύλλογος που θαύμαζα τόσο και τώρα είναι τιμή που θα φορέσω τη φανέλα του. Το να ξέρω ότι ο προπονητής μου ήθελε τόσο πολύ να ενσωματωθώ στη Σέλτικ είναι πραγματικά κάτι τιμητικό και νομίζω ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή.

Έχουμε μπροστά μας αυτή τη σεζόν μερικές συναρπαστικές προκλήσεις στη Σκωτία και την Ευρώπη και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο και να φέρω επιτυχίες στην ομάδα" ανέφερε ο Γιακουμάκης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σέλτικ.

Πηγή: sport24.gr