Πέμπτη, 02 Σεπτέμβριος 2021 10:59

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δύο Βραζιλιάνοι για την επίθεση

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δύο Βραζιλιάνοι για την επίθεση

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Καλαμάτας εν όψει της συμμετοχής στη Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” επενδύει στην αγορά της Βραζιλίας, φέρνοντας στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από τη χώρα της σάμπα. Ο λόγος για τον 20χρονο Σίντνεϊ Ματέους και τον 23χρονο Βάλισσον Νεμ, οι οποίοι υπέγραψαν αργά το βράδυ της Τρίτης διετή συμβόλαια.
Αμφότεροι είναι επιθετικοί, αυξάνοντας τις επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου για τη γραμμή κρούσης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές αναφέρει: “ Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση δύο Βραζιλιάνων νεαρών ποδοσφαιριστών που έρχονται στη “Μαύρη Θύελλα” με καλές συστάσεις και ταλέντο για να ενισχύσουν την επίθεση της ομάδας. Οι Σίντνεϊ Ματέους και Βάλλισον Νεμ, υπέγραψαν διετή συμβόλαια και τίθενται άμεσα στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Ματέους είναι 20 ετών και αγωνιζόταν στην U20 της Φλαμένγκο με την οποία κατέκτησε το 2020 το πρωτάθλημα. Ο Βάλλισον είναι 23 ετών και αγωνιζόταν στην Πεσκέιρα, ομάδα Γ κατηγορίας στη Βραζιλία. Τους καλωσορίζουμε στην Καλαμάτα. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου”.

Φιλικό με Ολυμπιακό Βόλου

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα αναμένεται να δώσει το Σάββατο το τρίτο φιλικό τεστ της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο αναμετρήθηκαν πρόσφατα σε φιλικό ματς στη Μαγνησία.
Αυτή τη φορά το ματς θα γίνει επί μεσσηνιακού εδάφους (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η έδρα) και θα δώσει την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.
Ακόμη βέβαια δεν έχει γίνει γνωστή η προκήρυξη και εκκρεμούν η κατάρτιση των ομίλων και φυσικά η κλήρωση. Θέματα που θα απασχολήσουν τη γενική συνέλευση της διοργανώτριας την επόμενη Παρασκευή.