Παρασκευή, 03 Σεπτέμβριος 2021 12:23

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Νίκησε και τον Αίαντα σε φιλικό στη Γαστούνη

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Νίκησε και τον Αίαντα σε φιλικό στη Γαστούνη

Τη δεύτερη φιλική νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε την Τετάρτη η Κυπαρισσία, νικώντας με 3-2 τον Αίαντα Γαστούνης στη Γαστούνη.

Μια νίκη που δείχνει ότι ο ΑΟΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης της Α’ τοπικής, καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη Γ’ εθνική. Ο Ηλίας Φωτόπουλος, που κατάγεται από τη Βάρδα, χρησιμοποίησε 18 συνολικά ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα σ’ ένα ματς με ανατροπές στο σκορ.
Η Κυπαρισσία προηγήθηκε στο 20’ με κεφαλιά του Χρήστου Μπουτσικάκη έπειτα από σέντρα του Θανάση Αντωνόπουλου.
Ο Αίας όμως απάντησε και ανέτρεψε το σκορ. Στο 32΄ ο Σταθάτος έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Στανή, αυτός από δεξιά μέσα στην περιοχή έστρωσε στον Κάρδαρη, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ ισοφάρισε.
Και τρία λεπτά μετά, ο Βασιλικόπουλος έκλεψε τη μπάλα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1.
Στο 44΄ όμως η Κυπαρισσία έκανε το 2-2, όταν ο Τάκης Μπουτσικάκης σέντραρε από δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι και ο Μιτρόφ από κοντά νίκησε τον Μπακάλη (φάση «καρμπόν» με το πρώτο γκολ του Α.Ο.Κ.). Στο 84΄ ο Αντωνόπουλος με ωραίο απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Να σημειωθεί ότι στους γηπεδούχους δοκιμάστηκε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, Φόρτσουν.
ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Μπακάλης, Παπαχριστόπουλος, Βατσής (83΄ Δεληγιάννης), Στανής (80΄ Μαργαρίτης), Βασιλικόπουλος, Δούλος, Ρούνης, Ντρέου (46΄ Φόρτσουν), Κάρδαρης (46΄ Βράπι), Σταθάτος (70΄ Δουλαβέρης), Καράμπελας (58΄ λ.τρ. Κάρδαρης-77΄ Κρίγκος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Παρασκευόπουλος, Ανδρουτσης, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Κατσώλης, Σπυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Παναγόπουλος, Χρ. Μπουτσικάκης. Αγωνίστηκαν και οι Σκοζάι, Λ. Μαρκόπουλος, Ζαφείρης, Ραυτόπουλος, Βλάχος, Κίρκος, Κοσμόπουλος.