Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 16:24

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Πέμπτη μεταγραφή ο Νίκος Παπαγεωργίου

Γράφτηκε από τον

Την πέμπτη του μεταγραφή πραγματοποίησε το Σάββατο ο Εθνικός Μελιγαλά, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νίκου Παπαγεωργίου.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα ενισχύσει σημαντικά με την εμπειρία του την ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Η ανακοίνωση των “κυανολεύκων” αναφέρει: “Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Νικόλαο Παπαγεωργίου. Ο Νίκος προέρχεται από την ομάδα του Πανθουριακού ενώ έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ομάδες του νομού όπως ο Πάμισος Μεσσήνης , η Εράνη Φιλιατρών κ.α.
Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.
Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Αλντέσκου, Μάραντου, Αβράμη και Παπανικολού.
Η μεταγραφική ενίσχυση όμως δεν έχει ολοκληρωθεί για την ομάδα του Μελιγαλά που θα προχωρήσει στην απόκτηση 4-5 ακόμη έμπειρων παικτών.
Προτεραιότητα δίνεται στις θέσεις του αριστερού μπακ, του αμυντικού χαφ και του σέντερ φορ.

Οι περιπτώσεις Καρατζούλια, Δαλκαφούκη

Βέβαια σημαντικό κεφάλαιο για τον Εθνικό αποτελούν και οι Τάκης Καρατζούλιας και Βασίλης Δαλκαφούκης... Ο πρώτος είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας τα τελευταία χρόνια, όμως οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τον κρατούν εκτός ομάδας μέχρι στιγμής. Υπάρχει όμως αισιοδοξία πως θα ξεπεραστούν ορισμένα εμπόδια και ο έμπειρος αμυντικός μέσος θα ενισχύσει την ομάδα της πόλης του για μια ακόμη χρονιά.
Οσο για τον Δαλκαφούκη που εντάχθηκε στον Παλληξουριακό την άνοιξη, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, γίνονται προσπάθειες να επαναπατριστεί και να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του Εθνικού σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Φιλική ήττα 3-0 από την Κ19 της Καλαμάτας

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Σάββατο ο Εθνικός Μελιγαλά έδωσε φιλικό με την Κ19 της Καλαμάτας στο γήπεδο του Ασπροχώματος, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-0.
Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο Τετάρτη με αντίπαλο τον Ηρακλή Καλαμάτας στο γήπεδο Μελιγαλά, ενώ το Σάββατο οι “κυανόλευκοι” θα υποδεχθούν τον Πάμισο.
Πρώτη επίσημη υποχρέωση για την ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου είναι με αντίπαλο τον Ακρίτα Κορώνης για την β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.