Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 19:22

Αισιοδοξία στην πρώτη του Αστέρα Βαλύρας

Γράφτηκε από τον

Με αισιοδοξία για την πραγματοποίηση καλής πορείας στο 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής της φετινής αγωνιστικής χρόνια ξεκίνησε ο Αστέρας Βαλύρας την προετοιμασίας του το απόγευμα της Παρασκευής.

Η “πρώτη” για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Βαλύρας, όπου έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατήρ Ιωάννη Φωτεινό, για να πάει καλά η χρονιά και η ομάδα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν επισκιάστηκε με την γνωστοποίηση της είδησης για το θάνατο του Κώστα Αργυρόπουλου.
Μετά τον αγιασμό, ο προπονητής Αλέκος Λυκοτραφίτης με τους συνεργάτες του, τον Κώστα Ζησιμάτο (προπονητή τερματοφυλάκων) και τον γυμναστή Χρήστο Οικονομίδη και τους παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά
Το παρόν στην πρώτη προπόνηση της σεζόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Μπάμπης Μακρής, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σταύρος Μακρής, ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Φωτεινός και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Τάκης Καρύδης.
Η ομάδα της Βαλύρας θα δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη όταν θα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, που είναι στις 10 Οκτωβρίου.