Παρασκευή, 10 Σεπτέμβριος 2021 15:56

Αγιασμός στην ομάδα Κ19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Τον καθιερωμένο αγιασμό έκανε την Τετάρτη η ομάδα Κ19 της Καλαμάτας στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Η ομάδα διανύει την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας ενώ έχει πραγματοποιήσει δύο φιλικά ματς, την Κυριακή θα παίξει με την Εράνη και το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς, με την ΑΕ Λογγάς για το Κύπελλο Μεσσηνίας.
Τον αγιασμό έκανε ο πατήρ Ξενοφών Γαλανόπουλος, οποίος είπε στα παιδιά να προσέχουν τις οδηγίες των προπονητών τους στο γήπεδο και των δασκάλων τους στο σχολείο καθώς και να έχουν καλή πρόοδο. Επίσης τους ευχήθηκε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Μετά τον αγιασμό μίλησε ο προπονητής Φραγκίσκος Κεράνης που τόνισε ότι είναι μια νέα πρόκληση το πρωτάθλημα νέων της Super League 2. Μια σημαντική διοργάνωση που θα προσφέρει εμπειρίες τα παιδιά, τα οποία περιμένουν με ανυπομονησία να αγωνιστούν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής. Τόνισε πως περιμένει ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου όπου θα συμμετέχουν μεγάλες και ιστορικές ομάδες και σημείωσε ότι υπάρχουν αξιόλογα ταλέντα στην Καλαμάτα και ότι σκοπός είναι να αποκτήσουν τα εφόδια για να ανέβουν στο μέλλον στην πρώτη ομάδα.
Επίσης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Κώστα Αργυρόπουλου, τονίζοντας ότι χάθηκε ένα νέα παιδί και έχει συγκλονιστεί όλη η Μεσσηνία. Για την ανδρική ομάδα, ευχήθηκε να πρωταγωνιστήσει και φέτος και να πετύχει την άνοδο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάσος Χατζηαγγελής, τόνισε ότι η ομάδα έχει αξιόλογο υλικό, ότι γίνεται καλή δουλειά και ότι ο στόχος είναι να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Κύριος στόχος πάντως τόνισε πως είναι η ακαδημία να αποτελεί μια δεξαμενή παικτών που θα προωθεί με παίκτες της πρώτη ομάδα. Για την ανδρική ομάδα σημείωσε ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις να ανέβει κατηγορία.
Στα τμήματα υποδομής της ομάδας, προπονητές θα είναι οι Σταύρος Παπαγεωργίου (διπλωματούχος προπονητής UEFA C) και ο γυμναστής Χρήστος Οικονομίδης.
Στον χθεσινό αγιασμό παρευρέθηκαν οι νεαροί παίκτες Παναγιώτης Τσιφτσής, Μιχάλης Στυλιανόπουλος, Παναγιώτης Βουρνάς, Νίκος Παυλής, Ανδρέας Μεμά, Σμαράλντο Σάλα, Αλεν Λούτα (μεταγραφή από Απόλλωνα), Παναγιώτης Σερπάνος, Γιάννης Σαούτης (από Εθνικό Μελιγαλά), Χάρης Γιαννόπουλος (από ΠΑΣ Ράχη), Γιώργος Σκοπέτος, Αγγελος Δικαιουλάκος, Γιώργος Μούζος, Σάββας Μουζάκης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Χρήστος Δρούγας, Αχιλλέας Γκότσης (από Απόλλωνα), Χρήστος Διονυσόπουλος (από Δόξα), Γιώργος Κουρεντζής, Παύλος Βαρελάς, Κώστας Παπαγεωργακόπουλος, Χρήστος Μητρόπουλος, Βαλάντης Ρούπας, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Θεοφιλόπουλος, Αναστάσιος Σακκάς, Βασίλης Καραγιάννης (από Αρφαρά), Παναγιώτης; Φράγκος, Κώστας Μωραγιάννης (από Αρφαρά), Παναγιώτης Σαούτης (από Πράσινα Πουλιά).