Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2021 18:31

Στην Αθήνα ο Γκάρι Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό

Γράφτηκε από τον
Στην Αθήνα ο Γκάρι Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είναι ήδη στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με την διοίκηση των ερυθρολεύκων.

Ο 31χρονος Ολλανδός εξτρέμ με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, Γκάρι Ροντρίγκες, έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται την συγκυρία και προσέγγισε τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, αφού θεωρεί ότι ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του και μπορεί να βοηθήσει.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ τη διετία 2015-17. Με τον Δικέφαλο μέτρησε 58 συμμετοχές με 13 γκολ και 14 ασίστ και το καλοκαίρι του 2017 ο ΠΑΟΚ τον παραχώρησε στη Γαλατασαράι έναντι 3,5 εκατ. ευρώ. Ο Ροντρίγκες έμεινε στη "Γαλατά" ενάμιση χρόνο, έχοντας σε 78 παιχνίδια 16 τέρματα και 12 ασίστ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Αλ Ιτιχάντ, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2019 έναντι εννιά εκατομμυρίων ευρώ. Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας παρέμεινε για έξι μήνες και είχε 11 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ τη σεζόν 2019-20 επέστρεψε στην Τουρκία ως δανεικός για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ όπου μέτρησε συνολικά 29 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα.

Ο 31χρονος εξτρέμ επέστρεψε στην Αλ Ιτιχάντ, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-21 με 17 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ ενώ φέτος είχε προλάβει να παίξει σε δύο ματς ως βασικός αλλά στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή: www.sport24.gr