Τετάρτη, 15 Σεπτέμβριος 2021 18:15

Πανιώνιος: Το πλάνο για τη Γ’ Εθνική

Γράφτηκε από τον

Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, έχοντας όμως συγκεκριμένους στόχους.

Η διοικούσα επιτροπή στην προπόνηση της Τρίτης μίλησε σε παίκτες και τεχνικό τιμ, τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις και τους μετέφερε την απόλυτη στήριξη και βοήθεια που θα παρέχουν στην ομάδα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα ο στόχος του Πανιωνίου θα είναι διπλός φέτος.

Αρχικά, στο αγωνιστικό κομμάτι, σκοπός είναι να καταφέρει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο. Παράλληλα, οι άνθρωποι των κυανέρυθρων θα εργάζονται όλη τη χρονιά για τη νέα ΠΑΕ, τις διαπραγματεύσεις και το κομβικό θέμα των χρεών. Ουσιαστικά θα έχουν όλο τον χρόνο για να κάνουν την δουλειά που κλήθηκαν να κάνουν φέτος σε μόλις 15-20 μέρες!

Μένει ο βασικός κορμός

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, όπως όλα δείχνουν δεν θα αλλοιωθεί. Τα παιδιά του Κοροπούλη, που έχουν ήδη τιμήσει και με το παραπάνω την βαριά φανέλα του Πανιωνίου, θα συνεχίσουν στη Νέα Σμύρνη. Προφανώς και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος των μεταγραφών να υπάρξει κάποια αποχώρηση, καθώς αρκετες ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών κοιτούν τους νεαρούς του Ιστορικού.

Ωστόσο για να γίνει αυτό αφενός πρέπει ο ενδιαφερόμενος να δώσει το πόσο για τα τροφεία στον Πανιωνίο (περίπου 20 χιλ. ευρώ) και αφετέρου να πληρώσει και το επαγγελματικό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Οπως και να έχει ο βασικός κορμός της ομάδας θα μείνει στην… Πλατεία!

Τέλος, μένει να φανεί σε ποιον όμιλο θα τοποθετηθεί ο Πανιώνιος και ποιους αντιπάλους θα έχει. Σύντομα αναμένονται όλα αυτά να γίνουν γνωστά, ενώ η έναρξη της Γ’ Εθνική προσδιορίζεται για τις 3 Οκτωβρίου.

Πηγή: mikriliga.com