Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 13:39

Ετοιμάζονται για την πρεμιέρα οι Μεσσήνιοι διαιτητές

Γράφτηκε από τον

Με τα παιχνίδια του κυπέλλου Μεσσηνίας θα ανοίξει αυτή την Κυριακή η “αυλαία” της νέας σεζόν στη Μεσσηνία και μαζί με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα του θεσμού, ετοιμάζονται και οι Μεσσήνιοι διαιτητές. 

Ετσι προχθές πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στον Κορδία, εκεί όπου βρέθηκε και ο Βασίλης Σπηλιώτης.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ μίλησε στους ρέφερι, ζητώντας τους να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Είπε ότι είναι ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας και πρέπει να προσπαθήσουν όλοι ώστε να τελειώσουν ομαλά οι διοργανώσεις της Ενωσεις. Ο Νίκος Χρονόπουλος, εκπαιδευτής διαιτησίας, έδωσε γενικές οδηγίες στους διαιτητές ενόψει των αγώνων. Στη συγκέντρωση βρέθηκε ακόμα ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Γιώργος Μπλάνας, καθώς και ο Δημήτρης Νίκας.
Ο κ. Μπλάνας ενημέρωσε ότι στις 4 Οκτωβρίου θα γίνουν στον Κορδία τα αγωνιστικά τεστ για τους διαιτητές μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Να σημειωθεί ότι προχθές έδωσαν γραπτές εξετάσεις και όσοι δεν είχαν γράψει την περασμένη εβδομάδα.
Τέλος, από την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η σχολή διαιτησίας και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από νέα παιδιά να εγγραφούν.