Σάββατο, 18 Σεπτέμβριος 2021 11:41

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέο φιλικό εκτός με Πανιώνιο

Γράφτηκε από τον

Μετά από δύο σερί εντός έδρας φιλικά, η Καλαμάτα θα μεταβεί σήμερα στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (5 μ.μ.) στο πέμπτο κατά σειρά τεστ της προετοιμασίας για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο ιστορικός σύλλογος θα λάβει και τη νέα σεζόν μέρος στη Γ’ εθνική, καθώς δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα για να παίξει στη Super League 2, εκεί όπου θα βρεθεί η Καλαμάτα.
Η “Μαύρη Θύελλα” μετρά τρεις νίκες (4-0, 3-1 τον Ολυμπιακό Βόλου, 2-0 τον Ολυμπιακό Β’) και μία ισοπαλία 1-1 (με Εθνικό) και δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο για την πρεμιέρα, η οποία ωστόσο δεν θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου.
Γι’ αυτό και το επόμενο Σάββατο αναμένεται να δοθεί ένα ακόμα φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’. Η SL2 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και έτσι ο Νίκος Αναστόπουλος έχει το χρόνο να δουλέψει περισσότερο ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ο τεχνικός της Καλαμάτας θα βρεθεί σήμερα σε γνωστά λημέρια, καθώς με τον Πανιώνιο έχει κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας το 1979 και στη συνέχεια έκανε το άλμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπου έγραψε επίσης ιστορία.