Τρίτη, 28 Σεπτέμβριος 2021 10:42

SUPER LEAGUE 2: Νέα αναβολή στην κλήρωση

Γράφτηκε από τον

Ούτε σήμερα θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η νέα αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος. Γεγονός που ενδέχεται να πάει πίσω και την πρεμιέρα, που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Οκτωβρίου.

Η Καλαμάτα περιμένει επίσης να μάθει και πότε θα γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Ιεράπετρα. Η “Μαύρη Θύελλα” παρότι βρέθηκε την Κυριακή πίσω στο σκορ τόσο στην παράταση, όσο και στα πέναλτι, δεν λύγισε και πήρε το εισιτήριο για την τέταρτη φάση του θεσμού. Ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν πρόκειται να αδιαφορήσει στο Κύπελλο, όπως έχει δηλώσει και ο τεχνικός της Νίκος Αναστόπουλος.
Οι νίκες άλλωστε σε οποιαδήποτε διοργάνωση τονώνουν την ψυχολογία, ενώ φέρνουν και κόσμο στο γήπεδο.
Στο μεταξύ, η Καλαμάτα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε την Ιεράπετρα για τη φιλοξενία, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Τσαγκαράκη για τη διαιτησία.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί την ΠΑΕ Ιεράπετρα για την άψογη φιλοξενία της και υπόσχεται να ανταποδώσει στον αγώνα πρωταθλήματος. Επίσης συγχαίρει τον διαιτητή κ.Τσαγκαράκη και τους συνεργάτες του για την πολύ καλή και αντικειμενική διαιτησία τους. Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το ποδόσφαιρο και έχουμε την πεποίθηση ότι θα τις δούμε και στο πρωτάθλημα”, καταλήγει η ανακοίνωση.