Τετάρτη, 29 Σεπτέμβριος 2021 11:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μαθαίνει αύριο αντίπαλο στο Κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Η “Μαύρη Θύελλα” ξεπέρασε την Κυριακή το εμπόδιο της Ιεράπετρας στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλο στο θεσμό.

Η κλήρωση για την τέταρτη φάση θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 11.30 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και θα είναι νοκ – άουτ. Στην κληρωτίδα θα μπουν την Πέμπτη 23 συνολικά ομάδες.
Οι 22 είναι γνωστές από την Κυριακή και σήμερα θα σφραγιστεί το τελευταίο εισιτήριο, καθώς στο Ελ Πάσο θα αναμετρηθούν σε νοκ – άουτ αναμέτρηση το Αιγάλεω με τα Χανιά. Αναλυτικά οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι: Προοδευτική, Διαγόρας Ρόδου, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κοζάνη, Λεβαδεακός, Λάρισα, Ηρακλής, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, ΑΟ Υπάτου, Αλμωπός Αριδαίας, Εργοτέλης, Κηφισιά, Παναχαϊκή, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Καλλιθέα, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανσερραϊκός.
Η κληρωτίδα θα βγάλει εννέα ζευγάρια, καθώς πέντε ομάδες θα προκριθούν άνευ αγώνα στην 5η φάση, στην οποία θα μπουν και οι δέκα ομάδες της Super League 1. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρης που εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο την περσινή σεζόν, θα μπουν στον θεσμό από την έκτη φάση. Οι αγώνες στην 5η φάση είναι διπλοί.
Ως εκ τούτου, η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη είτε ομάδα Γ’ εθνικής, είτε Super League 2, εκτός και αν είναι μία από τις πέντε ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης χωρίς να ιδρώσουν.
Οσον αφορά το πρωτάθλημα, η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου, αλλά είναι αβέβαιο αν θα διεξαχθεί η πρεμιέρα, με δεδομένο ότι δεν έχει γίνει καν η κλήρωση και δεν έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά οι ομάδες που θα συμμετέχουν.
Η “Μαύρη Θύελλα” θα δώσει έτσι ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι αυτό το Σάββατο, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ στον Ασπρόπυργο.