Πέμπτη, 30 Σεπτέμβριος 2021 10:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επίσκεψη μαθητών στο προπονητικό κέντρο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Παιδιά και χαμόγελα γέμισε χθες το προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα, καθώς οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 3ου δημοτικού σχολείου βρέθηκαν στην προπόνηση της “Μαύρης Θύελλας”.

Τα παιδιά πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας και έδειξαν να το χαίρονται, όπως και οι άνθρωποι της Καλαμάτας. Από την πλευρά τους, οι “μελανόλευκοι” εξήγησαν τον σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή τους ο αθλητισμός και τόνισαν ότι όλοι ξεκίνησαν από τις ακαδημίες και με δουλειά μπόρεσαν να γίνουν επαγγελματίες.

Σήμερα η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας

Κληρώνει σήμερα για την τέταρτη φάση στο Κύπελλο Ελλάδας, στην οποία συμμετέχουν 23 ομάδες της Super League 2 και της Γ’ εθνικής.
Στην κληρωτίδα θα μπει και η Καλαμάτα, που απέκλεισε την Ιεράπετρα. Η κλήρωση θα γίνει στις 11.30 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και θα είναι νοκ – άουτ. Αναλυτικά οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι: Προοδευτική, Διαγόρας Ρόδου, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κοζάνη, Λεβαδεακός, Λάρισα, Ηρακλής, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, ΑΟ Υπάτου, Αλμωπός Αριδαίας, Εργοτέλης, Κηφισιά, Παναχαϊκή, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Καλλιθέα, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός και Αιγάλεω, που απέκλεισε χθες στην παράταση τα Χανιά.
Από την κλήρωση θα προκύψουν εννέα ζευγάρια, αφού πέντε ομάδες θα προκριθούν άνευ αγώνα στην 5η φάση, στην οποία θα μπουν και οι δέκα ομάδες της Super League 1. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρης που εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο την περσινή σεζόν, θα μπουν στον θεσμό από την έκτη φάση.