Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2021 12:28

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΕΡΑΝΗ 0-0: Τους έλειψε το γκολ (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή, αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε το τριφυλιακό ντέρμπι στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Α’ τοπικής.

Κυπαρισσία και Εράνη έμειναν στο 0-0 σ’ ένα ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά και τρία δοκάρια για τον ΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο (κάθετο) στο 50’ με σουτ του Π. Μπουτσικάκη, το δεύτερο με κοντινό σουτ του Παναγόπουλου στο 76’ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και το τρίτο στο 80’ σε σουτ του Κωνσταντόπουλου που απέκρουσε ο Κουμπαρούλης και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Ο Φ. Παναγόπουλος είχε χαμένο τετ α τετ στο 70’ και ο Ραυτόπουλος στο 74’ μια κεφαλιά από καλή θέση άουτ. Στον αντίποδα η Εράνη είχε τετ α τετ με τον Αγγ. Γεωργιόπουλο που πέρασε άουτ στο 60’ και ευκαιρίες με Κόλλια στο 80’ και Τσόπελα στο 88’.

Οσον αφορά την εικόνα του αγώνα, ο ΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο, με την Εράνη να ισορροπεί σταδιακά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έχασαν τις παραπάνω σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και οι Φιλιατρινοί είχαν τις δικές τους στιγμές σ’ ένα ματς με αρκετό κόσμο στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι η Κυπαρισσία αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, καθώς ο γκολκίπερ Πέτρος Παππάς είχε τροχαίο ατύχημα που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για αρκετό καιρό, ενώ απουσίαζε ακόμα ο Σκοζάι (άρρωστος) και οι Σπυρόπουλος, Χ. Μπουτσικάκης, μιας και δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Κουρτέση και Μιχαλόπουλο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σταυρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Κατσώλης, Μαρκόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Παναγαόπουλος, Ραυτόπουλος (80’ Κύρκος).
ΕΡΑΝΗ: Kουμπαρούλης, Τσόπελας, Γκότσης, Ανδρώνης, Δ. Γεωργιόπουλος, Πέππας, Γκεβόρι, Ανδρ. Χρονόπουλος (46’ Κόλλιας), Μπάρκας, Αγγ. Γεωργιόπουλος (65’ Νικολακόπουλος), Σπυρόπουλος (78’ Χάρμπας).