Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2021 11:46

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να διαψεύσει τα... προγνωστικά στη Λιβαδειά

Γράφτηκε από τον

Για το δεύτερο φετινό παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (Τετάρτη 4 μ.μ.) προετοιμάζεται η Καλαμάτα.

Η “Μαύρη Θύελλα” απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Ιεράπετρα και θέλει να πανηγυρίσει νέα εκτός έδρας πρόκριση, αύριο στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Ο Λεβαδειακός βέβαια δεν είναι... Ιεράπετρα, αλλά μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη Super League 2.
Η Καλαμάτα εμφανίζεται ως αουτσάιντερ στις στοιχηματικές αποδόσεις (1,55 – 3,55 – 6.00), αλλά όλα κρίνονται εντός αγωνιστικού χώρου και η μεσσηνιακή ομάδα θα επιδιώξει να διαψεύσει τα προγνωστικά. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει δηλώσει ότι η ‘Μαύρη Θύελλα” θα πάει στην Λιβαδειά για την πρόκριση, την οποία θέλει και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Σφυρίζει ο Τσαμούρης

Χθες έγιναν γνωστοί και οι ορισμοί των διαιτητών για τα αυριανά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη Λιβαδειά θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά, που θα έχει βοηθούς τους Κωνστάντιο (Εύβοια) και Ζήρδα (Αθηνών), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάμπρου (Εύβοιας).

Επίσκεψη Φελίπε στην ακαδημία

Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής της “Μαύρης Θύελλας” βρέθηκε στην προπόνηση της ακαδημίας. Ο λόγος για τον Φελίπε Χέμπερτ, ο οποίος επισκέφτηκε το Σάββατο τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, συζήτησε μαζί τους και τους συμβούλεψε να χαίρονται το παιχνίδι και να ακούνε τους προπονητές τους.