Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2021 11:55

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Το μηδέν στην άμυνα φέρνει τα πρωταθλήματα...”, λέει ο Π. Μπιζίμης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Το μηδέν στην άμυνα φέρνει τα πρωταθλήματα...”, λέει ο Π. Μπιζίμης

Ικανοποίηση σκόρπισε στους φίλους του Παμίσου τόσο η άνετη νίκη όσο και η εμφάνιση στο ματς της πρεμιέρας της Α’ τοπικής με τον Ενικό Μελιγαλά.

Οι “πράσινοι” ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, με αυτοματισμούς και η μία φάση διαδεχόταν την άλλη.
Συνάμα χαμόγελα υπήρχαν και για το ανακαινισμένο Στάδιο της Μεσσήνης,
με τον νέο χλοοτάπητα, τα κουλουάρ του στίβου και το βάψιμο στις κερκίδες να δίνουν άλλο χρώμα στην κυριακάτικη αναμέτρηση.
Μάλιστα το προσεχές διάστημα θα τοποθετηθούν και 500 καθίσματα στην εξέδρα του γήπεδα, ώστε να είναι πιο λειτουργικό και άνετο για τους ποδοσφαιρόφιλους.
Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πάμισος μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, με τον τεχνικό της ομάδας Παναγιώτη Μπιζίμη να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του τόσο για την εμφάνιση, όσο και για την διάθεση που έδειξαν απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά.

"Είμαστε... αναγκασμένοι να κάνουμε πρωταθλητισμό"

“Στην ομάδα υπάρχουν και νέα παιδιά, ακόμη δεν έχουμε μονταριστεί πλήρως και θα έλεγα πως ο Πάμισος είναι έτοιμος αυτή τη στιγμή κατά 70%.
Θεωρώ με την πάροδο του χρόνο και με τη δουλειά που γίνεται πως θα βελτιωθούμε σε μεγάλο βαθμό και θα εμφανίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”, τονίζει ο κ. Μπιζίμης που επισημαίνει πως το χάρηκε ο κόσμος μετά από ενάμιση χρόνο αποχής από τα γήπεδα.
Για το κυριακάτικο ματς ο τεχνικός του Παμίσου επισήμανε: “Στο πρώτο μέρος δεν βρήκαμε τα πατήματα μας, όμως δεν απειληθήκαμε.
Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που μας βοήθησαν, ανεβάσαμε απόδοση και δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε απλά μια νίκη, κρατάμε χαμηλούς τόνους και πάμε παρακάτω.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα μισά παιδιά του ρόστερ είναι από την ακαδημία της ομάδας και αυτό είναι ιδιαίτερο σημαντικό.
Ομως ο Πάμισος είναι βαρύ όνομα στη Μεσσηνία και είμαστε... αναγκασμένοι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Γι’ αυτό και θέλουμε να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα, να κρατάμε το μηδέν πίσω και μπροστά με την ποιότητα που έχουμε να ψάχνουμε το γκολ. Το μηδέν στην άμυνα φέρνει τα πρωταθλήματα...”.

Γυρίζει ο Δεμπεγιώτης

Ο Πάμισος θα κάνει το ρεπό του την προσεχή αγωνιστική και ο κ. Μπιζίμης θα αναζητήσει αντίπαλο για να κάνει ένα φιλικό το Σαββατοκύριακο.
Επόμενος αγώνας είναι και πάλι εντός έδρας με την Σπερχογεία στις 16 Οκτωβρίου.
Μέχρι τότε θα είναι απόλυτα έτοιμοι οι Αριστομενόπουλος και Κουλόπουλος, όπως και ο Δεμπεγιώτης που ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε στο κυριακάτικο ματς.