Παρασκευή, 08 Οκτώβριος 2021 10:27

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση για το γηπεδικό", δηλώνει απογοητευμένος ο Μ. Στεφανίδης

Γράφτηκε από τον

Μόλις μια προπόνηση στο “Καπετάν Βασίλης” έχει κάνει από τον Αύγουστο που ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο.Δ,, καθώς παραμένει άλυτο το γηπεδικό πρόβλημα.

Η μεσσηνιακή ομάδα προπονείται καθημερινά χιλιόμετρα μακριά από τη βάση της και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας στην Καλαμάτα, ενώ είναι άγνωστο που θα δώσει τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Οι ιθύνοντες έχουν δηλώσει ως δεύτερη έδρα τον Μελιγαλά, όμως σκέφτονται ακόμα και την μετακόμιση εκτός... νομού, αφού έχουν απογοητευτεί από την κατάσταση που βιώνουν.
“Υπάρχει απροθυμία από ομάδες της Μεσσηνίας και από τις δημοτικές αρχές να βοηθήσουν την μοναδική εκπρόσωπο της Μεσσηνίας στη Γ’ εθνική. Παρότι υπάρχουν πολλά γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, δεν μας τα παραχωρούν με εξαίρεση μία, δύο περιπτώσεις που κάναμε κάποιες προπονήσεις. Σε όσες περιοχές έχω εργαστεί, δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση”, λέει στην “Ε” ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου Μάρκος Στεφανίδης που αναγκάζεται να κάνει προπονήσεις σε πλαστικό τάπητα με συνέπεια να υπάρχουν ήδη προβλήματα με σοβαρότερα τους τραυματισμούς των Γκελγκέρια, Πάγια. Θυμίζουμε, ότι στο Διαβολίτσι ο τάπητας έχει φθαρεί και έχει γίνει επανασπορά, με συνέπεια να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το πρόβλημα όμως δεν αφορά μόνο τον αγωνιστικό χώρο, μιας και εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχουν προχωρήσει τα έργα με κυριότερα τη δημιουργία περίφραξης και αποδυτηρίων, ενώ απαιτείται ακόμα τοποθέτηση δημοσιογραφικών θεωρείων, καθισμάτων και τουαλέτες για να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες Γ’ εθνικής.
Και όλα αυτά ενώ έχει εξασφαλιστεί κονδύλι για έργα από την προηγούμενη μάλιστα κυβέρνηση και έχει προκύψει και ανάδοχος του έργου. Η αναμονή όμως συνεχίζεται και το Διαβολίτσι θα μπει σήμερα στην κληρωτίδα της Γ’ εθνικής, χωρίς να γνωρίζει σε ποιο γήπεδο θα παίξει ως γηπεδούχος τη νέα σεζόν.
Στα δύο επίσημα ματς που έχει δώσει στο Κύπελλο Ελλάδας, έπαιξε στη Ζάκυνθο με τον Εθνικό Σκουλικάδου και στο Μελιγαλά με τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο Μάρκος Στεφανίδης δεν χάνει πάντως την αισιοδοξία του για καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
“Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, παρά τις δύσκολες συνθήκες που προετοιμαζόμαστε. Τα παιδιά τα δίνουν όλα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα”. Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, το Διαβολίτσι θα δώσει την Κυριακή το έκτο κατά σειρά φιλικό με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη στις 4 μ.μ. στη Σπάρτη. Είχαν προηγηθεί τα τεστ με Διαγόρα Βραχνέικων, Πανθουριακό, Ολυμπιακό Ανάληψης, Πάμισο και Καλαμάτα Κ 19.

Σήμερα η κλήρωση

Κληρώνει σήμερα για τη Γ’ εθνική. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, η κλήρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, χωρίς την παρουσία κοινού και εκπροσώπων των ΜΜΕ, λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 και θα καλυφθεί μέσω live streaming από το epo.gr.