Παρασκευή, 25 Ιούλιος 2014 07:16

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κράτησε το επιθετικό δίδυμο και γεμίζει το ρόστερ

Γράφτηκε από τον

Χρήστος Καλαντζής και Κώστας Ηλιόπουλος θα φορούν τη φανέλα της "Μαύρης Θύελλας" και την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς χθες ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας. Οι «μελανόλευκοι» λοιπόν κρατούν το ντόπιο επιθετικό δίδυμο που πέρυσι σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος στο σκοράρισμα.


Ο Καλαντζής συμμετείχε σε 26 ματς πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 10 γκολ ενώ έπαιξε και στα 4 ματς του κυπέλλου Γ' εθνικής πετυχαίνοντας 3 γκολ.
Ο Κώστας Ηλιόπουλος έπαιξε για πρώτη φορά την 11η αγωνιστική (καθυστέρησε να μπει λόγω στρατιωτικής θητείας) και από τότε δεν έχασε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Είχε 20 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα.
Πιθανή θεωρείται η ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βασίλη Σκαρλάτο ενώ άγνωστο παραμένει με τι θα γίνει με τον Νίκο Τριανταφυλλάκη.

«Να πετύχουμε ότι
δεν καταφέραμε πέρυσι"

Ο Χρήστος Καλαντζής σε δήλωση του στο "Notosport" τόνισε πως έμεινε για να βοηθήσει και αυτός ώστε να έρθει η πολυπόθητη άνοδος.
"Έμεινα για να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρυσι. Ελπίζω την νέα σεζόν η πορεία μας να είναι καλύτερη αλλά και εγώ να βοηθήσω ακόμη περισσότερο ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε όλοι", τόνισε ο έμπειρος επιθετικός.

Και τυπικά Κοψαχείλης

Στο μεταξύ, χθες ανακοινώθηκε και επίσημα ότι στο τεχνικό τιμ παραμένει και ο Σωκράτης Κοψαχείλης.

Δοκιμάζει νεαρούς παίκτες
σήμερα στο Ασπρόχωμα

Σήμερα και αύριο η Καλαμάτα θα δοκιμάσει παίκτες από το Νομό Μεσσηνίας αλλά και τους γειτονικούς νομούς που θα είναι μέχρι 23 ετών. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο του Ασπροχώματος στις 6 μ.μ. και οι «μελανόλευκοι» καλούν όσους παίκτες επιθυμούν να δώσουν το παρών.


Εκλεισε τον Βασίλη Τριάντο
από τον Αστέρα Μαγούλας

Μεταγραφικά, η Καλαμάτα έκλεισε χθες τον 29χρονο αμυντικό Βασίλη Τριάντο ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στον Αστέρα Μαγούλας.
Ο Τριάντος στο παρελθόν έχει παίξει σε Αναγέννηση Αρτας, Βέροια, Εθνικό Φιλιππιάδας ενώ η πρώτη του ομάδα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννενα. Είχε 12 συμμετοχές πέρυσι στην Β' εθνική ενώ πρόπερσι είχε 16 συμμετοχές και 1 γκολ, πάλι με την φανέλα του Αστέρα Μαγούλας. Μάλιστα ο παίκτης έκανε και δηλώσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πρέβεζα όπου εξέφρασε την χαρά του που θα φορέσει την φανέλα της "Μαύρης Θύελλας".
Μεταξύ άλλων ο Τριάντος δήλωσε στο Sportegg της Πρέβεζας: «Μίλησα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας και από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα και πάρα πολύ κόσμο. Οι ευθύνες που με γεμίζουν είναι πάρα πολλές, ωστόσο είμαι χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω προπονήσεις με την νέα μου ομάδα και να γνωρίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να τα πάμε καλά. Υπομονή χρειάζεται και φυσικά βήμα, βήμα προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος. Δεν νοείται μια ομάδα όπως είναι η Καλαμάτα να παίζει στις πιο κάτω κατηγορίες. Η ιστορία της και η βαριά φανέλα της επιτάσσει η ομάδα να αγωνίζεται μόνο στην Super League. Εγώ και οι συμπαίκτες μου, αλλά και τεχνικό επιτελείο θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε και πάλι χαρά στον φίλαθλο κόσμο της πόλης που περιμένει τόσα χρόνια να δει και πάλι την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Λίγα λόγια, και αρκετή δουλειά χρειάζεται».
Ο Τριάντος θα αποτελέσει το πέμπτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Δημητριάδη, Νιφορόπουλο, Χαρίτο και Χριστοφιλέα.