Δευτέρα, 11 Οκτώβριος 2021 17:30

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2: Μοιρασιά στον Κάμπο

Γράφτηκε από τον

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν το Σάββατο στο γήπεδο του Κάμπου η Α.Ε. Μάνης με την Ομόνοια, που έμειναν στο 2-2.

Η γηπεδούχος ομάδα δεν είχε ανάλογη απόδοση όπως στο παιχνίδι της πρεμιέρας, αλλά είχε φάσεις στη διάρκεια του 90λεπτου για να φτάσει στη νίκη. Σε αυτό το διάστημα κατάφερε να αξιοποιήσει
μόλις δύο φάσεις, που όπως αποδείχθηκε από την εξέλιξη της αναμέτρησης αυτό δεν έφτανε για να πάρει το τρίποντο. Είχε και απουσίες τριών βασικών παικτών της, αφού ο προπονητής Παναγιώτης Δρούγας δεν είχε στη διάθεση του, τους Τζανετέα, Πουλάκο, Μουστάκα, που αν έπαιζαν ίσως να είχε καλύτερη τύχη στο παιχνίδι. Η Ομόνοια, κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Ενας βαθμός σημαντικός αφού η Καλαματιανή ομάδα έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και θα παίζει για το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε ματς. Η
αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα Σταυριανού στο 25’, σίγουρα έπαιξε ρόλο, στη διεκδίκηση του επιθυμητού αποτελέσματος. Ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος αναγκάστηκε να βάλει τερματοφύλακα τον Δημητρίου, αφού στον πάγκο δεν είχε άλλον. Από εκεί και μετά το έργο της Ομόνοιας έγινε πιο δύσκολο και το ότι κατάφερε να φύγει με βαθμό από τον Κάμπο είναι θετικό.

Φάσεις – γκολ

Στο 20’ μετά από σέντρα και λάθος του Σταυριανού ο Χελάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 24’ ο Χελάς βγήκε μόνος απέναντι στον Σταυριανό, βιάστηκε να σουτάρει και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36’ ο Τάφα με ατομική ενέργεια έξω από την περιοχή και σουτ ισοφάρισε 1-1. Στο 39’ ο Διονυσόπουλος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Μπάλας που κινήθηκε στην πορεία της επιχείρησε με προβολή να σκοράρει, όμως δεν την βρήκε καλά και έχασε σημαντική ευκαιρία για γκολ. Στο 41’ ο Χελάς μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 51’ από σέντρα του Φετάχου ο Αλεξανδρόπουλος με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1. Στο 62’ ο Τζανετάκος εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια, οι αμυντικοί απέκρουσαν, όμως η μπάλα έφτασε στο Μάλαμα, που σούταρε αμέσως και η μπάλα αφού πέρασε μέσα από πόδια συμπαικτών του και αντιπάλων κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-2. Στο 70’ από κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου ο Κλουβάτος έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει αρχικά ο Δημητρίου και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 90’ ο Δουρούμης εκτέλεσε κόρνερ ο Δημητρίου απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Κλουβάτο που έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Φετάχου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι δύο ομάδες φωνάζουν για ένα πέναλτι που δεν τους έδωσε ο διαιτητής Σκόρδος. Συγκεκριμένα στο 79’ ο Τζανετάκος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από δύο αμυντικούς με τον διαιτητή να μην βλέπει παράβαση και να δείχνει "παίζεται". Το ίδιο συνέβη στο 88’ σε ανατροπή του Φετάχου στην περιοχή, με τον επιθετικό της ΑΕΜ να βλέπει την κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Τσοπανάκης, Μπαρδής.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σταθάς, Χατζηπαναγιώτης, Γεωργίκος, Γιαννής, Κλουβάτος, Δουρούμης, Χάνκο (60’ Κοντός), Μπέρμπερη, Φετάχου, Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταυριανός (λ.τρ. 25’ Διονυσόπουλος), Κοστρίβας, Μπούνας, Δημητρίου, Γαβράς, Μπάλας, Τάφα, Μπαζάνης (60’ Χαρλέπας), Μάλαμας (90’ Κωστόπουλος), Τζανετάκος, Γεωργόπουλος.