Σάββατο, 16 Οκτώβριος 2021 13:14

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Σέντρα στις 24 Οκτωβρίου - 6 ομάδες πέφτουν από τον 4ο όμιλο!

Γράφτηκε από τον
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Σέντρα στις 24 Οκτωβρίου - 6 ομάδες πέφτουν από τον 4ο όμιλο!

Από τη Ναύπακτο θα ξεκινήσει το φετινό ταξίδι του Α.Ο. Διαβολιτσίου στη Γ’ εθνική, καθώς θα αναμετρηθεί στην πρεμιέρα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Τη δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Αμβρακικό Λουτρού και αυτό είναι το μοναδικό εντός έδρας ματς για τον ΑΟΔ στις πρώτες έξι αγωνιστικές.
Ακολουθούν τρία εκτός έδρας παιχνίδια με Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Παναγρινιακό και ενδιάμεσα το ρεπό.
Πιο δύσκολο δεν θα μπορούσε να είναι το ξεκίνημα για τη μεσσηνιακή ομάδα, που τοποθετήθηκε, όπως αναμενόταν στον 4ο όμιλο.
Η είδηση είναι πως στη χθεσινή κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ δεν μπήκε η Ζάκυνθος και τη θέση της πήρε ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Εκτός Γ’ εθνικής έμειναν ακόμα η Καβάλα και ο Ασπρόπυργος, ενώ η Δόξα Δράμας δήλωσε συμμετοχή, όσον αφορά τις ομάδες που “κόπηκαν” από την Super League 2.
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ενώ η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας αναμένεται στις 3 Απριλίου.
Οι 81 ομάδες χωρίστηκαν σε 7 ομίλους από τους οποίους θα υποβιβαστούν συνολικά 32 ομάδες. Από τον όμιλο του Διαβολιτσίου θα υποβιβαστούν έξι ομάδες. Οσον αφορά την άνοδο, οι πρωταθλητές των ομίλων θα δώσουν αγώνες μπαράζ -μέσα από ειδικό πρωτάθλημα- για να διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου για τη Super League 2.
Στα αξιοσημείωτα ότι για πρώτη φορά θα μπει σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, όπως προανήγγειλε πριν την κλήρωση ο Άγγελος Δανιήλ.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Άγγελος Δανιήλ έκανε λόγο για αναβαθμισμένο πρωτάθλημα που θα προσφέρει συγκινήσεις.

Διαβάστε το πρόγραμμα στον 4ο όμιλο εδώ