Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 17:25

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 4-1: Πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη νίκη στην Α’ τοπική πανηγύρισε η Κυπαρισσία, επικρατώντας με 4-1 του Καλού Νερού, που ηττήθηκε για τρίτη σερί αγωνιστική.

Αντωνόπουλος και Παναγόπουλος μοιράστηκαν τη δουλειά στο σκοράρισμα (από δύο γκολ) για τον ΑΟΚ που ήταν ανώτερος και πήρε εύκολα το τοπικό ντέρμπι.

Το Καλό Νερό αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης, καθώς απουσίασαν οι τραυματίες Βλαχόπουλος, Αριδάς, Κουντάνης και ο Κυριακούλης για επαγγελματικούς λόγους. Ο Τάκης Παναγόπουλος δεν είχε κανέναν αναπληρωματικό στον πάγκο και όταν τραυματίστηκε ο Περιβολάρης στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με δέκα παίκτες. Ως εκ τούτου ήταν λογικό να μείνουν και από δυνάμεις, κόντρα σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο, που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές ευκαιρίες.

Η Κυπαρισσία άνοιξε το σκορ στο 20’ με πέναλτι του Αντωνόπουλου (καταλογίστηκε σε ανατροπή του Παναγόπουλου).

Ο Παναγόπουλος με πλασέ στο 42’ διπλασίασε τα τέρματα της Κυπαρισσίας. Το Καλό Νερό πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ με σουτ του Καραχάλιου στο 61’, αλλά μέχρι εκεί. Στο 68’ ο Αντωνόπουλος με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 3-1 και στο 73’ ο Παναγόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Κυπαρισσία έχει 4 βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές και ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Τέλλο Αγρα που διεκόπη στο 62ο λεπτό με το σκορ στο 1-1 και θα συνεχιστεί από αυτό το σημείο αυτή την Τετάρτη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Γεωργαντά και Μιχαλόπουλο.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σταυρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ζαφείρης, Μιτρόφ (70’ Ανδρουτσής), Π. Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Κατσώλης (75’ Σπυρόπουλος), Αντωνόπουλος, Σκοτζάι (70’ Χρ. Μπουτσικάκης), Παναγόπουλος (75’ Ραυτόπουλος), Κωνσταντόπουλος (80’ Κύρκος).

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Παλικέστι, Παπαδημητρίου, Βλάμης, Περιβολάρης, Γκούσκος, Ντιόπ, Οικονομόπουλος, Μαλισόβας, Κουρούβανης, Καραχάλιος, Πλάκας.