Τετάρτη, 20 Οκτώβριος 2021 11:23

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Σήμερα η συνέχεια στο Τέλλος Αγρας – Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια θα δοθεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Τριφυλιακό ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α’ τοπικής μεταξύ του Τέλλου Αγρα και της Κυπαρισσίας που είχε διακοπεί στις 10 Οκτωβρίου λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Η αναμέτρηση που είναι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί από το 62ο λεπτό, με το σκορ στο 1-1. Δηλαδή θα παιχθούν τα εναπομείναντα 28 λεπτά, συν τις όποιες καθυστερήσεις.
Ο Τέλλος Αγρας προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στο Πεταλίδι επί του Απόλλωνα με 3-2, με την οποία ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του 2ου ομίλου και θα προσπαθήσει να κρατήσει τουλάχιστον τον βαθμό απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο. Από την άλλη η Κυπαρισσία επικράτησε την Κυριακή με 4-1 του Καλού Νερού, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη και θα επιδιώξει να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο στα λεπτά που θα παιχθούν στο ματς των Γαργαλιάνων για να φτάσει τους 7 βαθμούς, λίγες ημέρες πριν το σημαντικό εκτός έδρας ματς με τον Ακρίτα Κορώνης.
Διαιτητής θα είναι ο Σκόρδος και βοηθοί οι Σταυρόπουλος και Γαϊτάνης.

Εξ’ αναβολής ματς στο Δώριο

Αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει σήμερα και στην Α1 τοπική, με το εξ’ αναβολής ματς μεταξύ του Δωρίου και του Ηρακλή Κυπαρισσίας που θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο του Δωρίου. Η αναμέτρηση είναι για την 1η αγωνιστική και είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης δελτίων της φιλοξενούμενης ομάδας. Το Δώριο έχει έναν βαθμό σε δύο αγώνες, ενώ ουραγός χωρίς βαθμό είναι ο Ηρακλής Κυπαρισσίας. Το ματς θα σφυρίξει ο Η. Μπουρίκας, με βοηθούς τους Αράπη και Χ. Μπουρίκα.