Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 19:37

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΜΕΘΩΝΗ 1-5: Διπλό με εντυπωσιακό σκορ

Γράφτηκε από τον

Εκτός έδρας τρίποντο για τη Μεθώνη, η οποία κέρδισε προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Σουληναρίου, τον Τσικλητήρα Πύλου με 5-1.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην 3η της νίκη στο πρωτάθλημα αξιοποιώντας 5 από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του 90λεπτου.
Ο γηπεδούχος Τσικλητήρας που παρατάχθηκε με μόλις 11 παίκτες προσπάθησε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο α’ ημίχρονο μάλιστα, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφερε να αντιδράσει και σχεδόν στο πρώτο μισάωρο μείωσε σε 2-1 και έδειχνε ότι μπορεί να έχει καλύτερη τύχη στη συνέχεια, όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στις αρχές του β’ ημιχρόνου δεν άφησαν περιθώρια αντίδραση στην ομάδα της Πύλου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε τρία λεπτά την είσοδο του στον αγώνα ο Θ. Χρόνης.
Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Σούλα με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 13’ ο Πείδης με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 34’ ο Καραγλάνης μείωσε προσωρινά το σκορ, κάνοντας το 1-2. Στο 53’ ο Σούλα με σουτ “έγραψε” το 1-3, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Δύο λεπτά μετά ο Σούλα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κούβελα και ο διαιτητής Καυκάς σφύριξε αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σαμπάνι και σημείωσε το 1-4. Στο 76’ ο Χρόνης μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-5.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη και Μπασιλάρη.
ΠΥΛΟΣ: Σαρρής, Καραγλάνης, Μεμά, Κοντογόνης, Κανάκης, Ζάκα, Κούβελας, Καρδάσης, Καραμπάτσος, Ζίου, Μόι.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Μπούρδος, Μπίζος (28’ λ.τρ. Τσάνε), Παυλόγιαννης (73’ Χρόνης), Σαμπάνι, Καγιανάς, Σούλα, Πείδης, Ζόμπολος, Δασκαλάκης (61’ Τσέλιος), Κουτίβας.