Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 19:45

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-7: Με άνετη νίκη έπιασε κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-7: Με άνετη νίκη έπιασε κορυφή

Εύκολο απόγευμα είχε χθες στο “Πέτρος Γεωργανάς”, ο Πανθουριακός που νίκησε τη Σπερχογεία με το επιβλητικό σκορ 7-2 και έπιασε κορυφή στον όμιλο.


Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής και ο Πανθουριακός με τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει κατάφερε να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλόμαλος χρησιμοποίησε και παίκτες που δεν είχαν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα παιχνίδια.
Οι “ταύροι” είχαν δύσκολο έργο απέναντι στον Πανθουριακό, έκαναν την προσπάθεια τους όμως δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσουν μια ανώτερη ομάδα. Κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ στην αρχή και στο τέλος του β’ ημιχρόνου.
Ο Αθανασόπουλος με ισάριθμα σουτ στο 3’ στο 10’ και στο 13’ Αθανασόπουλος πήραν προβάδισμα με 3-0. Στο 31’ ο Κουρούπης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-4. Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Καλογερόπουλου ο Πουλάκος με κεφαλιά πέτυχε το 0-5. Στο 40’ και πάλι ο Αθανασόπουλος με σουτ “έγραψε” το 0-6, σημειώνοντας παράλληλα το 4ο προσωπικό του γκολ.
Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Σώκαλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο α’ δοκάρι μείωσε προσωρινά σε 1-6, αφού ο Γιαννακόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας δεν τη βρήκε όπως θα ήθελε για να γλιτώσει την εστία του από την παραβίαση με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 65’ ο Ράπτης γύρισε την μπάλα στην περιοχή για τον Βασιλόπουλο και αυτός με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-7. Το τελικό 2-7 διαμόρφωσε στο 90’ ο Π. Κακαλέτρης με σουτ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα και Μπαρδή.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ζαφειρίου, Μάτσι (89’ Τσιάκας), Α. Κακαλέτρης, Σπύρος, Λένα, Δημητρίου (46’ Τζεφερεμιναίος), Τσιμπούρης (89’ Αλάμαρας), Γουδέλης (66’ Καστόρας), Π. Κακαλέτρης, Σώκαλης, Κατσάρας (29’ Ντάβος).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μπαστακός, Γεωργιόπουλος (46’ Ράπτης), Κουρούπης (66’ Δημόπουλος), Βασιλόπουλος, Αθανασόπουλος (46’ Μιχαλέας), Ζαραφέτας, Πουλάκος (56’ Φαββατάς).