Τρίτη, 26 Οκτώβριος 2021 12:04

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Η ομάδα έδειξε μέταλλο στη Ναύπακτο”, τονίζει ο Μάρκος Στεφανίδης

Γράφτηκε από τον

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στο Διαβολίτσι η κυριακάτικη πρεμιέρα στη Γ’ εθνική.

Η μεσσηνιακή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 εκτός με τον Ναυπακτιακό Αστέρα σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει. Διότι προηγήθηκε με 0-2 στο 25 και είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς πριν το ημίχρονο (3-2) και στο δεύτερο μέρος ο γκολκίπερ του ΑΟΔ Μερκούρι κράτησε όποτε χρειάστηκε το 3-2, για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης στο 80’.
Ετσι το Διαβολίτσι έφυγε αήττητο σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του 4ου ομίλου και κόντρα σ’ έναν φιλόδοξο αντίπαλο.

“Ετσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι νιώθουμε στεναχωρημένοι, γιατί προηγηθήκαμε με 2-0 και αν κάναμε το 0-3 θα είχε τελειώσει το ματς. Από την άλλη είμαστε ευχαριστημένοι γιατί μετά το 3-2, η ομάδα έδειξε μέταλλο και πήραμε βαθμό σε μια έδρα, που δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες”, δηλώνει στην “Ε” ο Μάρκος Στεφανίδης για την αναμέτρηση στη Ναύπακτο. Ο προπονητής του ΑΟΔ κρίνει ότι η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα “Αν σκεφτούμε τις απουσίες που είχαμε και τα προβλήματα με το γήπεδο, που δεν μας επιτρέπει να είμαστε εξοικειωμένοι με το χορτάρι. Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παιδιών. Η ομάδα έδειξε μέταλλο και πήρε το βαθμό”.
Να σημειωθεί ότι το Διαβολίτσι αγωνίστηκε την Κυριακή χωρίς τους Μιχαλόπουλο, Γουερέ και Ζόσεφ, καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους, ενώ απουσίαζε και ο τραυματίας Γκελγκέρια. Παρ’ όλα αυτά έμεινε όρθιο και ετοιμάζεται με καλή ψυχολογία για το εντός έδρας ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Αμβρακικό Λουτρού.