Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 11:08

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πιστεύουν σε Γεωργιόπουλο και του δίνουν την ευκαιρία

Γράφτηκε από τον

Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα με 13 γκολ ενεργητικό και δίχως να δεχθεί τέρμα, δεν τον λες και άσχημο απολογισμό για τον Πάμισο...

Η ομάδα της Μεσσήνης παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο νίκησε δίκαια τον Απόλλωνα Καλαμάτας και έπιασε κορυφή μαζί με τον Πανθουριακό.
Η ικανοποίηση είναι έκδηλη στις τάξεις των νησιωτών τόσο για τα νικηφόρα αποτελέσματα, όσο και για το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.
Βέβαια κανείς δεν ξεχνά πως ο Πάμισος μέχρι στιγμής έχει παίξει μόνο στην έδρα του και δεν έχει δοκιμαστεί εκτός έδρας, όμως υπάρχει η πεποίθηση πως και μακριά από τη Μεσσήνη θα τα πάει εξίσου καλά.
Στον πάγκο στα δύο τελευταία ματς με Σπερχογεία και Απόλλωνα κάθισε ως υπηρεσιακός ο γυμναστής Μιχάλης Γεωργιόπουλος, που τα πήγε περίφημα.
Οι διοικούντες στηρίζουν τον νεαρό κόουτς, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του στις προπονήσεις και θα του δώσουν την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Πλέον ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος κάθεται και με τα... δύο πόδια στον πάγκο του Παμίσου και οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να τον στηρίξουν ακόμα και αν η ομάδα δεν πάει... τρένο τις επόμενες αγωνιστικές, μιας και βλέπουν πως έχει όλα τα στοιχεία για να μακροημερεύσει στον “πράσινο” πάγκο.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους νησιώτες είναι το σαββατιάτικο ματς κυπέλλου με την Σπερχογεία εκτός έδρας.

Δύσκολη τριάδα αγώνων

Οσον αφορά το πρωτάθλημα, με την επανέναρξη υπάρχει το ντέρμπι κορυφής με τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον ενισχυμένο Ολυμπιακό Ανάληψης και η δύσκολη τριάδα αγώνων ολοκληρώνεται με το εκτός έδρας ματς απέναντι στη Μάνη.

Εγκαίνια το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης

Από εκεί και πέρα το Σάββατο είναι... μεγάλη μέρα για τον Πάμισο και γενικότερα για τον αθλητισμό της Μεσσήνης μιας και στις 6 το απόγευμα θα γίνουν και επίσημα τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Στάδιο της πόλης.
Γι’ αυτό και μετά το ματς κυπέλλου με την Σπερχογεία, ο ποδοσφαιρικός Πάμισος θα βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.
Ενα Στάδιο που πλέον διαθέτει και ηλεκτροφωτισμό (δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες) και που θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και βραδινό παιχνίδι!
Επίσης έχουν τοποθετηθεί 400 πλαστικά καθίσματα και στο πρόγραμμα είναι να τοποθετηθούν άλλα 1000 το προσεχές διάστημα. Και ακόμη ο χλοοτάπητας είναι πλέον καινούργιος, όπως και οι πάγκοι, υπάρχει κουλουάρ στίβου και η κερκίδα είναι βαμμένη από άκρη σε άκρη.