Δευτέρα, 28 Ιούλιος 2014 22:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκίνησε προετοιμασία με 18 παίκτες και ξεκάθαρο στόχο την άνοδο

Γράφτηκε από τον

Με ελλιπές ρόστερ, νέο προπονητή και φιλοδοξίες για άνοδο στη Β' εθνική ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα την προετοιμασία της για τη φετινή σεζόν η "Μαύρη Θύελλα".

Η "πρώτη" έγινε στο Δημοτικό Στάδιο παρουσία 30-40 περίπου φιλάθλων, χωρίς τυμπανοκρουσίες και με αρκετά κενά στο ρόστερ. Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κουρμπανάς είχε χθες στη διάθεση του 18 ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν καινούργιοι.
Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν σίγουρα κι άλλες μεταγραφές, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ρόστερ 23-24 ποδοσφαιριστών.

Σημαντικές μεταγραφές οι
Λουμπαρδέας και Ρούσσης

Οι τελευταίες χρονικά μεταγραφές ήταν τέσσερις, με κυριότερες αυτές των Λουμπαρδέα και Ρούσση. Ο Νίκος Λουμπαρδέας είναι 30χρονος αμυντικός χαφ (από την Πάτρα) που πέρυσι έπαιζε στον Παναργειακό και έχει περάσει ακόμη από Κόρινθο, Λαμία, Κορωπί, Θήβα, Νίκη Βόλου και Παναχαϊκή. Ο Δημήτρης Ρούσσης είναι 26 χρονών κεντρικός αμυντικός που αγωνιζόταν στη Λάρισα, ενώ πρόπερσι ήταν στο ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης. Είχε 3 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και είχε αποκτηθεί ύστερα από εισήγηση του Σάκη Τσιώλη. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό και Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ποιοι έδωσαν το "παρών"

Οι άλλοι δύο παίκτες που αποκτήθηκαν είναι νεαροί Δημήτρης Πολυχρόνης (20 χρονών μεσοεπιθετικός) και Παναγιώτης Μαθιόπουλος (19 χρονών μέσος) από τον Ατρόμητο. Ο Πολυχρόνης πέρυσι έπαιξε στον Ιωνικό, ενώ ο Μαθιόπουλος είναι Μεσσήνιος και ξεκίνησε από τους μικρούς του Μεσσηνιακού.
Ακόμη στην "πρώτη" ήταν ο επιθετικός Πέτρος Δημητριάδης (από Αστέρα Μαγούλας), ο αμυντικός Παναγιώτης Νιφορόπουλος (από Δόξα Μανωλάδας),
ο αμυντικός Τάσος Χριστοφιλέας (από Καλλιθέα), ο αμυντικός Νίκο Χάριτος (από Κόρινθο), ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μούζος (από Αστέρα Μαγούλας), ο τερματοφύλακας Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης από Βατανιακό Κατερίνης και ο αμυντικός Βασίλη Τριάντο (από Αστέρα Μαγούλας).
Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν οι Χρήστος Καλαντζής, Κώστας Ηλιόπουλος, Βασίλης Σκαρλάτος, Νίκος Βασιλόπουλος, Βασίλης Κακκαλής, Ηλίας Κουντάνης και Τάσος Κωνσταντακόπουλος. Ο τελευταίος πάντως ενδέχεται να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.
Οσον αφορά το τεχνικό τιμ συνεργάτες του προπονητή Νίκου Κουρμπανά θα είναι ο γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σωκράτης Κοψαχείλης και ο Ιωσήφ Λουκάς. Φροντιστής θα είναι ο Γιάννης Πετρόπουλος.