Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 19:13

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-5: Χωρίς να δυσκολευτεί στην επόμενη φάση

Γράφτηκε από τον

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας πέρασε ο Πανθουριακός μετά την εύκολη νίκη του με 5-0 επί του Απόλλωνα Πεταλιδίου εκτός έδρας.

Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου υπερείχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα πέντε γκολ, είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει ακόμα περισσότερα.
Από την άλλη το Πεταλίδι προσπάθησε για το καλύτερο, όμως σαφώς και προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα και η μάχη για την παραμονή για την ομάδα του Αντώνη Τσουκαλά.
Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Κακαλής μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ (0-1).
Δέκα λεπτά αργότερα ο Κουρούπης με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 58’ ο Βασιλόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο Αθανασόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα έκανε το 0-3.
Η ομάδα της Θουρίας πέτυχε άλλα δύο γκολ μέχρι το 65ο λεπτό. Αρχικά στο 63’ ο Βασιλόπουλος μετά από ατομική ενέργεια έκανε με πλασέ το 0-4.
Μετά από δύο λεπτά ο Κουρούπης με σουτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-5).
Διαιτητής ήταν ο Καυκάς, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Χ. Μπουρίκα.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος, Χούτος, Πανταζόπουλος (70’ Ηλιόπουλος), Σεφεράσι, Θεριός (60’ Μπογκντάνι), Ν. Ψυχογιάννης, Μεμά, Σαμοθράκης, Α. Αθανασόπουλος (34’ Σταματελόπουλος), Γεωργιάδης.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Κακαλής (64’ Μιχαλέας), Σταματελόπουλος, Οδεμισιώτης, Μπαστακός, Γεωργιόπουλος, Βασιλόπουλος (70’ Φαββατάς), Ζαραφέτας (50’ λ.τρ. Πουλάκος), Κουρούπης (70’ Αρβανίτης), Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος (64’ Ράπτης).