Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 19:46

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-9: Πρόκριση με επιβλητικό σκορ

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-9: Πρόκριση με επιβλητικό σκορ

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου προκρίθηκε το Καλό Νερό που πέτυχε επιβλητική νίκη, επικρατώντας χθες το απόγευμα στο “Γ. Λουκαρέας” του Ολυμπιακού Καλαμάτας με 9-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν εύκολο έργο και από το πρώτο ημίχρονο έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση, αφού προηγήθηκαν με 6-0. Στην επανάληψη έκαναν συντήρηση δυνάμεων και κατόρθωσαν να βρουν ακόμη τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και να φτάσουν σε μια άνετη νίκη.

Τα γκολ

Στο 2’ και στο 7’ ο Μαλισόβας με ισάριθμα πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ το Καλό Νερό κάνοντας το 0-2. Στη συνέχεια ο Καραχάλιος με τρία σουτ στο 8’, στο 23’ και στο 25’ Καραχάλιος έκανε το 0-5. Στο 29’και στο 49’ ο Πλάκας με δύο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-7 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βλαχόπουλος με δύο γκολ στο 51’ και στο 65’.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Αράπη, Σωτηρόπουλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μουσελίμος, Μουχαρέμι, Σταματόπουλος, Μαρίνος, Γιαννόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τζούβελης, Αφάλης, Κουπούζος, Τζάνος, Αναζίκος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος (46’ Παλικέστι), Γκούσκος, Βλάμης, Περιβολάρης, Ντιόπ, Κουντάνης, Παπαδημητρίου, Καραχάλιος (46’ Κατσίρος), Πλάκας, Βλαχόπουλος, Μαλισόβας.