Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 20:25

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ - ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ 4-0: Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ - ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ 4-0: Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Σ. Ράχης νίκησε το Σάββατο στο γήπεδο "Π, Μπαχράμης" με 4-0 τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου και τσέκαρε το εισιτήριο για την γ' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, βρήκαν δίχτυα στο 60' με ατομική προσπάθεια και σουτ του Πολίτη. Το 1-0 έδωσε ψυχολογία στην ομάδα της Ράχης, που διπλασίασε τα τέρματά της στο 75' με πλασέ του Κοκκώνη, έπειτα από γέμισμα του Κοζομπόλη και ασυνεννοησία αμυντικών και τερματοφύλακα. Στο 83' από ασίστ του Τρικουράκη, ο Κράκουλι βρέθηκε σε θέση για γκολ και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καπόγλης με σουτ (από πάσα Τρικουράκη) και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας, με βοηθούς τους Τάγαρη και Κακαβά.
Π.Α.Σ. ΡΑΧΗΣ: Μ. Τσέλα, Κοζομπόλης, Γ. Κωστέας, Καπόγλης, Δ. Τσέλα, Κιόρρι (33’ λ. τρ. Τρικουράκης), Πολίτης, Παλιάς (59’ Κοκκώνης), Γεωργιόπουλος, Καραπετiάν (64’ Ζωγόπουλος), Κράκουλι.
ΠAΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟY: Λύσσαρης, Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ρηγόπουλος, Λάζαρης, Κωσταράκης, Κότης, Γιάνναρης (75’ Κ. Ψώνης), Σωτηρόπουλος, Σικαλιάς, Κωστόπουλος.