Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 11:52

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με ψυχολογία από την εξάρα κόντρα στην Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με ψυχολογία από την εξάρα κόντρα στην Παναχαϊκή

Τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη του στις εθνικές κατηγορίες σημείωσε την Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, συντρίβοντας με 6-1 τον Αμβρακικό Λουτρού.

Ο ΑΟΔ πέτυχε πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μετέτρεψε το 1-1 στο θριαμβευτικό 6-1, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο στο Μελιγαλά (η προσωρινή του έδρα) και φθάνοντας τους τέσσερις βαθμούς στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Ετσι θα αγωνιστεί με την ψυχολογία στα ύψη, στο αυριανό εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή, για την εμβόλιμη τρίτη αγωνιστική.
“Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου και μια ιστορική ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο για να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς ή βαθμό”, λέει στην “Ε” ο Μάρκος Στεφανίδης για τη δύσκολη έξοδο στην Πάτρα. Ο προπονητής του ΑΟΔ εκτιμά ότι η εμφάνιση της Κυριακής θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του, όσον αφορά την αυτοπεποίθηση, καθώς ακολουθούν διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις με Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο. Το Διαβολίτσι έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μία νίκη και μία ισοπαλία και όπως λέει ο Μ. Στεφανίδης “Είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί, γιατί έχουμε το δυσκολότερο πρόγραμμα από όλους”.

Στεφανίδης: "Είμαστε δυνατοί μεσοεπιθετικά"

Οσο για το αν περίμενε το ιστορικό 6-1 την Κυριακή είπε: “Περίμενα τη νίκη, όχι όμως τόσο μεγάλο σκορ. Ξέρω ότι είμαστε δυνατοί μεσοεπιθετικά και θέλουμε να έχει συνέχεια αυτή η εμφάνιση. Το ματς με τον Αμβρακικό είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο, που ήμασταν και πάλι καλύτεροι, δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι και το 1-1 μας αποσυντόνισε. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά τις αλλαγές και την αλλαγή στην προσέγγιση του ματς, παίξαμε αυτό που μπορούμε και ήρθε αυτό το σκορ”.

Με απουσίες στην Πάτρα

Το Διαβολίτσι θα αγωνιστεί στην Πάτρα με καλή ψυχολογία μεν, αλλά και με σημαντικές απουσίες, αφού είναι εκτός οι τραυματίες Γκελγκέρια, Μπαλόπουλος (υπέστη μυικό τραυματισμό στο κυριακάτικο ματς), ενώ δύσκολα θα παίξει ο Τσιγαρίδης. Ακόμα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μουλιάτου. Το ματς με την Παναχαϊκή θα διεξαχθεί στο Στάδιο “Κώστας Δαβουρλής”.