Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 11:29

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 5-0: Παραδόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 5-0: Παραδόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο

Την πρώτη φετινή ήττα με το ευρύ 5-0 γνώρισε χθες στην Πάτρα από την Παναχαϊκή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα, που είχε πετύχει 9 γκολ κόντρα σε Ναυπακτιακό Αστέρα και Αμβρακικό, όχι μόνο έμεινε “άσφαιρη”, αλλά δέχτηκε και όσα γκολ δεν είχε δεχτεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Το τελικό σκορ μαρτυρά και την εικόνα της αναμέτρησης, με την Παναχαϊκή να είναι “καταιγιστική” στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πέτυχε τέσσερα γκολ. Ο Μεσσήνιος Βαγγέλης Αλεξόπουλος βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα, ενώ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό. Η ήττα κόντρα σε μια ιστορική ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο είναι εντός προγράμματος για τον ΑΟΔ, αλλά η έκταση του σκορ προβληματίζει.
Η Παναχαϊκή προειδοποίησε στο 5ο λεπτό με το φάουλ του Χαντί που βρήκε στο δεξί δοκάρι και στο 9’ έκανε το 1-0 με πέναλτι του Χαντί, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αλεξόπουλου από τον Καντούτση.
Στο 14’ ο Κωνσταντακόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Μαρσέλο με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το 1-0.
Νέα ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο 29’ με τον Μπουρλάκη να αστοχεί σε τετ α τετ έπειτα από ασίστ του Στεργίδη.
Η Παναχαϊκή έκλεισε το ημίχρονο στο 1-0, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και μετέτρεψε το ματς σε... περίπατο.
Στο 54’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κωνσταντακόπουλος με συρτό σουτ νίκησε τον Μαρσέλο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στεργίδης, έβγαλε σε θέση για γκολ τον Αλεξόπουλο και ο πρώην επιθετικός της “Μαύρης Θύελλας” έκανε το 3-0.
Στο 80’ ο Αλεξόπουλος και πάλι, με καταπληκτική κεφαλιά (από σέντρα Χαντί) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Λούσκος στο 87’ με σουτ και αφού το πρώτο σουτ του Κυβελίδη κόντραρε στα σώματα.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Μπελσαζάκης, Λιποράτσε, Σίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης (72’ Στασινόπουλος), Στεργίδης (64’ Καρακλάγιτς), Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης (80’ Κυβελίδης) Χαντί (80’ Λούσκος) Κόκας (64’ Γούλας)
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μαρσέλλο, Ζοσέφ, Βέλλης, Κρεμύδας (63’ Βλάχος), Καντούτσης, Θώδης. Στραβάκος, Πιτσιλής, Πάγια, Γουερέ (61’ Δημητρίου) Ηλιόπουλος.