Παρασκευή, 05 Νοέμβριος 2021 12:13

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά”, λέει ο Μάρκος Στεφανίδης

Γράφτηκε από τον

Πέντε γκολ δέχτηκε προχθές το Διαβολίτσι από την Παναχαϊκή στην Πάτρα και γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Μια ήττα που θεωρείται εντός προγράμματος, καθώς οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο όνομα στον 4ο όμιλο και από τα φαβορί για την άνοδο στη Super League 2. Δεν ήταν όμως αναμενόμενη η έκταση του σκορ, καθώς ο ΑΟΔ είχε δημιουργήσει προσδοκίες μετά την εμφάνιση στη Νάυπακτο με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και κυρίως αυτή με τον Αμβραβικό.
Η μεσσηνιακή ομάδα πέτυχε εννέα γκολ σε αυτά τα δύο παιχνίδια και με 4 βαθμούς πήγαινε αήττητη και με καλή ψυχολογία για το ματς της προχθεσινής εμβόλιμης αγωνιστικής. Τα γκολ όμως που δέχτηκε στις αρχές των ημιχρόνων είχαν ως συνέπεια να... παραδοθεί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
“Είχαμε δουλέψει στο να αποφύγουμε ένα γρήγορο γκολ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και με το 1-0 αποδιοργανωθήκαμε. Στη συνέχεια συνήλθαμε και κλείσαμε το ημίχρονο στο 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε και πάλι νωρίς γκολ και δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Η ικανότητα του αντιπάλου, σε συνδυασμό με τις απουσίες, αλλά και την κούραση από το ματς της Κυριακής έφεραν αυτό το αποτέλεσμα”, λέει στην “Ε” ο Μάρκος Στεφανίδης για την “βαριά” ήττα στην Πάτρα.
Ο προπονητής του Διαβολιτσίου εκτιμά πάντως ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί και δίνει το “σύνθημα” για τη συνέχεια.
“Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Πιστεύω πολύ σε αυτούς. Ξέρω ποιοι είμαστε. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στο Αίγιο απέναντι σε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα. Θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.
Το Διαβολιτσι ετοιμάζεται για το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο χωρίς τους τραυματίες Τσιγαρίδη και Μπαλόπουλο, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβουν κάνουν Μουλιάτος και Γκελγκέρια.